Jste dobří, že jste to ustáli, já bych ječela jako Viktorka. Jestli to bylo nad “lesákem”, tak tam kdysi magor zastřelil na cestě pejska, který se vracel k rodině s dětmi. Brokovnicí. Tenkrát to byla docela aféra. MVDr Krobotová mu tehdy tahala broky, pejsek stejně nepřežil.
Jak se vám venčí?
..tak ještě jedna várka motýla….
orionka-2:Jste dobří, že jste to ustáli, já bych ječela jako Viktorka. Jestli to bylo nad “lesákem”, tak tam kdysi magor zastřelil na cestě pejska, který se vracel k rodině s dětmi. Brokovnicí. Tenkrát to byla docela aféra. MVDr Krobotová mu tehdy tahala broky, pejsek stejně nepřežil.
nee - kousek od Javorového vrchu…
To ale neni živej pec, žene? Nemůže bejt. Je plyšovej. Stopro!
Kilian:..tak ještě jedna várka motýla….
krása - paní fotografka umí. A hlavně motýl nemá chybu, takže se fotí krásně
Moc mu to sluší. 🥰
….děkuju…byl to vzorný model…
…..děkuju…fotek bylo,že jsem vůbec nevěděka jaké si vybrat…
😀
bambule:Mám to úplně stejně. Mám městského psa, kterého pro své potěšení tahám do lesa😄. V ulicích kouká na lidi se zájmem - co ta paní tam pleje v záhoně, proc to dítě ječí, co ten chlap nese do auta…. Říkám jí : Kelišová nečum a pojď!
Jo tak to je přesné, taky jí občas řeknu, Keliško pojď. Zrovna dneska si paní povídala s mladou slečnou a Malina se postavila k nim, jak nějaká pavlačová drbna a ony si tak povídají a najednou koukají, že dole je černý pes, který se zájmem poslouchá, o čem je řeč…no pokud vedly do té doby vážný hovor, tak je to tímhle přešlo 😄.
…já Kiliánovi říkám Keliš odjakživa, protože je taky takový vnímavý….on ještě navic natáčí ty své uši k tomu, kdo zrovna mluví….občas se skoro stydím, nejhorší je to v metru, kde mi sedí na klíně a okolo něj se baví lidi….
Děkuji,máme v blízkém okolí několik luk s kopretinami,ale tady jich je rok od roku víc a víc.Asi i proto,že louku sekají pozdě.Tak ať se vám ta vaše loučka rozrůstá.
Je to opravdu nádhera, ta louka u Vás, nikdá nikdá jsem tolik těchhle něžných kvítků pohromadě neviděla. Louky kolem našeho Domečku je v sobě taky mají a já se z nich raduju, ale ne takhle! To je záplava něžný a optimistický krásy! Já jsem na chalupě ještě teď nebyla, tak jsem zvědavá, jak se to zase rozšířilo, když jsem sekala na svým černým ďáblu musela jsem už dělat velkokolečko!
Teda ten Keliš je opravdu mooc nádherný a ty boží fotky. Je vidět, že fotil profík, suprové.
Aluška:Byla jsem poňuňat Mirečkovo dětičky
Taky moc krásní božánci
..Jani děkuji …
….jsou úžasní….
Povel volno přišel příliš brzy, viz fotka. I tak mám radost. Akorát zajíci mi zase dělají starosti.
Malině se nyní hrozně líbí běhat u kola, zkoušeli jsme to 2x a tahá jak šílená, touží běhat v tahu. Když jsem dneska na procházce zkusila běžet, tak vystřelila s takovou energií, že jsem se trochu bála, že padnu na hubu. Tak budeme muset pořídit další postroj, protože ten, co má, je k tahu nevhodný.
Sutriku-krásná fotečka-už jí mám na ploše…co je to za rybník?není to někde u Třeboně??mám podobné fotky s kačkama,když jsem tam byla…ale pejsek tam nebyl…🙂Dlouho jsem měla tu druhou,ale nevyfotila jsem labradorku se štěňátky,tu jsem měla taky dost dlouho..