Já mám z víkendu fotky na jediné téma 😄, najeto mám cca 750 km a auto nechci nejmíň týden ani vidět. Jinak doma za mojí nepřítomnosti rozkousán další límec. 😂 Myslím, že budu potřebovat přikoupit, máme velkou spotřebu.
Pani tady je téma venčení pejsků a Vy tady veřejně se seksem. 😂
Málem jsme sundali nějakou paní z kola. Potkaly jsme se v lese na velké křižovatce, byla tak 30 metrů od nás. A byla tak zaskočená tím, co vidí, že málem sjela do škarpy. 🤣
Nedalo mně to a vyfotila jsem si kopretinovou louku za humny.Kopretiny kam se podíváš.
Já kopretiny miluju… ale když je vysadím, vyseju na zahradě, tak to chcípne. Minule jsem se naštvala… tvl, roste to v každým pangejtu, jak plevel a u mě nic. Tak jsem minule vyškubla na prochajdě celej trs i s kořenovým balem, zasadila a čekám… je to týden a holky drží, tak se dnes chystám pro další. Snad se tadaří a ujmou se taky.
To jsou slaďoušci ❤️, ale já se nenechám opít rohlíkem, si pamatuju, co psala Leithian ve vlákně o štěňatech… cituji…
Tak náš slaďouch Diblík má zatím na kontě: Děravé všechny závěsy ve 2 místnostech Sežrané kartonové kryty čehosi pod sedačkou 2 pantofle 2 kozačky 2 kabelky 4 kusy povlečení Prostěradlo 1x šoupačky Zruba tak 1/20 mý matrace v posteli Vybrakovanej šuplik v kuchyni 2x odpaďák - když musí vydržet sám déle jak 20 vteřin dělám z bytu alcatraz a stejně vždy něco najde. Prostě štěndo jezevce😁😁😁
To by člověk nevěřil, co takový roztomiloušek jako je jezepčíkový štěnítko zvládne 😵💫🤪
To jsou slaďoušci ❤️, ale já se nenechám opít rohlíkem, si pamatuju, co psala Leithian ve vlákně o štěňatech… cituji…
Tak náš slaďouch Diblík má zatím na kontě: Děravé všechny závěsy ve 2 místnostech Sežrané kartonové kryty čehosi pod sedačkou 2 pantofle 2 kozačky 2 kabelky 4 kusy povlečení Prostěradlo 1x šoupačky Zruba tak 1/20 mý matrace v posteli Vybrakovanej šuplik v kuchyni 2x odpaďák - když musí vydržet sám déle jak 20 vteřin dělám z bytu alcatraz a stejně vždy něco najde. Prostě štěndo jezevce😁😁😁
To by člověk nevěřil, co takový roztomiloušek jako je jezepčíkový štěnítko zvládne 😵💫🤪
Já teda musím říct, že jejich tatínek Mireček nezničil nic. 2 měsíce se mnou chodil do práce a byl pod dohledem a pak když zůstával doma, tak vše bylo zabezpečené a dostával na kousání roličky od toaleťáku, mraky hraček a ostatní pejsky 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 21.05.2024, 13:20:19
My měli tu smůlu že Bonbon jako táta je taky vzor ctností, mamka taky. Ale prcek chyt povahu po babičce z matčiny strany. Která do cca 5 let byla echt grázl na entou😅😅😅
Tak ono jak se dodělá voliera a spodek pod bazén tak se budou prohazovat místnosti a pak bude prostor snad psovzdornej. V krajnim pripade budou jen na cjodbě kde tak max muzou hlodat stěnu… což mi kdysi jorksoratka od ex predvedla ze sezrat ziletku (lezici 1,5 nad jejich hlavou na polici) nebo udelat diru skrz zed neni problem.
tak jsme dneska venčili při ostré střelbě… Nepochopím. Profík v zeleném (auto lesy české republiky), rozhodně ne stařík (tak 40), zastřeluje loveckou malorážku z okna auta do krabice od bot položené na CESTĚ… před terénní vlnou. Na široké cestě v příměstském lese, kde rozhodně nechodíme jenom my. Naštěstí jsme nešli v obráceném směru (a to jsme váhali, kudy půjdeme), jinak by to do nás klidně napral…Výstřel padnul, když jsme byli od auta max deset metrů a on o nás nevěděl - pak se tvářil jak pablb a hezky nahlas nás zdravil. Jediné pozitivum bylo, že Yoda nehnul brvou - předvedl krásný klid při výstřelu… a my taky zachovali klid a hezky jsme na pozdrav odpověděli… Ještě že když jsem auto uviděla, tak jsem si Yodu (byl navolno) zavolala a připnula na vodítko. Neboť si nejsem jistá, jestli by mi ho takový inteligent klidně nevyměnil za tu krabici od bot.
A to máme s místními lesáky jinak velmi dobré zkušenosti, nikdy žádný problém…