Aktuálně: 3 224 inzerátů221 364 diskuzních příspěvků18 368 uživatelů

Jak se vám venčí?

Aluška (neregistrovaný) 11.05.2024, 20:41:22 xxx.xxx.168.20
Vahine:

Halux rigidus a nejvyssi stupen artrozy na velkem kloubu palce, zlobi me to uz vic nez 12 let, kazdy krok boli. Palec pohyb nula. Chtela jsem umely kloubek, ale k tomu se normalka clovek tezko dostane. 2 roky jsem ukecavala Doc.Hromadku a letos mi rekl, ze by bych si to mohla zaplatit na soukrome klinice. Dik nechci. Nevyhoda je, ze se kloubek musi za 10 let znovu vymenit.Tak ten kloub vcera urizli a kosti sesroubovali k sobe , bude to napevno a az se to zhoji, tak to konecne nebude bolet. A bude to na furt. Druha noha je dobra. Dalsi podrobnosti mi jeste reknou, vcera jsem to nevnimala moc, i kdyz jsem mela jen spinalku.

Taky mám na pravý noze, už několik let, i malý podpatky jsou tabu, ale zatím chodím. Každý den i cvičím a jak i na tý bolavý noze poskakuju, tak si myslím že tem kloub pořád nějak rozhýbávám, občas v tom i křupne. Ale oteklý to je a do některých bot se už nevlezu….

Sarah01
Sarah01 12.05.2024, 10:48:02 xxx.xxx.162.253
sutrik:

Místo, kde spíme 🙂

Obrázek Obrázek Obrázek

Asi by to taky bylo řešení, ale ne do města. Tak snad potom něco najdu.

Ph (neregistrovaný) 12.05.2024, 12:14:26 xxx:xxx.d3a5:2247

Particka - venceni pred snidani v trave🙂

Krasne nedelni rano se musi vyuzit😀

Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 12.05.2024, 12:17:55 xxx.xxx.162.253

Nestihl jste někdo vyfotit polární záři? Já v pátek řešila jiné věci a včera bylo u nás bohužel už zataženo. 

Doron
Doron 12.05.2024, 12:58:44 xxx.xxx.162.116
Ph:

Obrázek Obrázek Obrázek

Vzala bych si tu porci s vařenými vejci.

Doron
Doron 12.05.2024, 13:15:44 xxx.xxx.162.116
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 11.05.2024, 20:41:22

Aluško, Vy jste strašnej střelec! 

Ještě se dá hodně zachránit, fyzio cvičení na to je, ale poskakování to není.🤣 A ledovat byste měla, když je to horký, několikrát denně, mraženou zeleninou zabalenou v ručníku.. A dobrý široký boty a různý pomůcky, který drží palec ve správné poloze existují..

Bych Vám do toho nekafrala, ale moje trenérka mi to opravila , jakože úplně , byl to téměř zázrak .😇

Hihi, mít to Váš pes, už to tady všichni řešíme, ale u Vás: “ Ještě můžu chodit.”🤣🤣🤣

Ph (neregistrovaný) 12.05.2024, 13:16:32 xxx:xxx.ba94:8d6a
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 12.05.2024, 12:58:44

oni to maji namichane - neco do stopy, neco za predmety, neco v aute po stope …

Vajicka jsou hitem letosniho leta 😀na tech ujizdi Venca. 

Potrebovala jsem pro nej nejakou velkou prubeznou odmenu na stare stopy. V lete je to trosku alchymie, co tam dat a nenastvat ho 😄nic, na cem najde slimaka, vosu nebo mravence - nepozre

Doron
Doron 12.05.2024, 13:48:43 xxx.xxx.162.116

U nás se stal zázrak a všichni psi v našem lese jsou na sebe tak hodní! Ťuk ťuk ťuk!

Potkali jsme sympatickou paní s mopsem a fenkou italského vodního psa, chtěla ji socializovat s velkými psy, tak jsme šli spolu , fenka se krásně osmělila .

Ještě jsme se míjeli na volno s barvářem a taky úplně v pohodě, vychovaný pes, co se umí ke psům chovat.

A Framík se naučil chodit u nohy bez vodítka!

Povídám mu “ u nohy” ( “k noze”mám vyhrazený na cvičení poslušnosti) a on se přiřadil a šel jak ovce , asi půl kilometru přes ves. Já to nechápu, ještě včera to neuměl , asi mu nějak skokově dozrává mozeček. 🤣

Obrázek Obrázek
Doron
Doron 12.05.2024, 13:50:32 xxx.xxx.162.116
tetrivek:

Fotila kolegyně 

Obrázek

To je neuvěřitelný! Byla jsem strašně unavená a všechno zaspala.😞

Dafi
Dafi 12.05.2024, 14:21:26 xxx.xxx.136.20

po delší době celá 4 na výletě za humny-kousek od Vyškova,-Betty-hluchá,asi i blbě vidí-a furt jde…,do toho Max furt čuchá-zastavuje,Žeryk válí sudy,Dafi se táhne vzadu a hledá pařezy….

Obrázek
Anet10
Anet10 12.05.2024, 15:17:20 xxx.xxx.220.104
Ph:

Obrázek Obrázek Obrázek

Ovčáček je nádherný, pěkný exteriér a hlavně krásná tmavá barva, takovou jsem chtěla, bohužel nebyli, tak mám světlou.

tetrivek
tetrivek 12.05.2024, 16:17:04 xxx:xxx.fee1:4159
Doron:

To je neuvěřitelný! Byla jsem strašně unavená a všechno zaspala.😞

Tak to jsme na tom stejně….. 

Ph (neregistrovaný) 12.05.2024, 17:05:18 xxx:xxx.ba94:8d6a
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 12.05.2024, 15:17:20

dekuju 🙂

Je jak chameleon - ma svetlou, skoro bilou - podsadu. Zalezi na rocnim obdobi ) a mem vycesavani ) , jestli je nebo neni zrovna tmavy. Plan byl,  ze ta svetla podsada bude oranzova- a to zrovna u nej uplne neklaplo. 

Musim ho uchovnit, tak uvidime, jak dopadne na vystave. 

Ph (neregistrovaný) 12.05.2024, 17:06:44 xxx:xxx.ba94:8d6a
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 12.05.2024, 13:50:32

Jeden večer jsme to nevěděla a druhy už to tady u mě vidět nebylo - i jsem si na to stahla aplikaci, aby me upozornila, ale dala mi sanci 6% jen🙄

Aluška (neregistrovaný) 12.05.2024, 18:39:40 xxx.xxx.168.20
Doron:

Aluško, Vy jste strašnej střelec! 

Ještě se dá hodně zachránit, fyzio cvičení na to je, ale poskakování to není.🤣 A ledovat byste měla, když je to horký, několikrát denně, mraženou zeleninou zabalenou v ručníku.. A dobrý široký boty a různý pomůcky, který drží palec ve správné poloze existují..

Bych Vám do toho nekafrala, ale moje trenérka mi to opravila , jakože úplně , byl to téměř zázrak .😇

Hihi, mít to Váš pes, už to tady všichni řešíme, ale u Vás: “ Ještě můžu chodit.”🤣🤣🤣

Moc by mě zajímalo, jak Vás trenérka opravila, prosím 

Sardullah
Sardullah 12.05.2024, 23:04:05 xxx.xxx.221.216

Jako vůbec si neumím představit, jak já jednou dopadnu, až budu bez psů, protože oni jsou jediní, kdo mě “ donutí” se hýbat… procházka bez psa mi nedává smysl. Když má člověk psa, tak prostě ten zadek z gauče zvedne a jde. Cestou zpázky jsme už skoro u baráku potkali klasiku… čivavinda na flexině a mladá venčitelka zrak upřený do svého telefonního přístroje. Probralo jí až to, když jsem psům velela k noze, když jsem si je z volného režimu na vodítkách shromáždila.  To teda raději přešla na druhý chodník, neboť čivavka začala vyvádět a co myslíte? Jakože si odešla na nějakej distanc a s čivavkou nějak pracovala? Kdepák… pěkně zase mobil do ručky a nechala v tom psa plácat samotnýho… ach jo. Co by se holka stresovsla, takhle mrňavej pes s ní cloumat nezvládne, nikam neodtáhne, a že za sebou vleče nepříčetnýho psa, to neřeší.  
Jakej je to rozdíl oproti pánovi se stafordem, který dává pozor na okolí a když se potkáme, tak se už na dálku domluvíme, jak v tom konkrétním místě vyřešíme míjení, protože nechceme jít úplně na kontakt a v klidu se s nimi obejdeme.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.