Zdravím, pro srovnání pokrok za 2 týdny 🙂.
Zrzavci:A že tam toho máte tolikatě? Že vy tam máte VLKY! 🙂
No jasný,bílý krvelačný vlky😂
Zrzavci:A že tam toho máte tolikatě? Že vy tam máte VLKY! 🙂
No jasný,bílý krvelačný vlky😂
Místo, kde spíme 🙂
jak se spalo ?? Počasí je pěkně turistické (alespoň tady u nás)
Dobře. Teda aspoň Bonnie se vyspala. Už jsme pár hodin na cestě.
Zdravím, pro srovnání pokrok za 2 týdny 🙂.
Krásný. 👍 Nevěřila bych, že je to možný, fakt na to čučím jak péro z gauče.
…krásně se to hojí….jste šikulky…
Aluška:Zdravím, pro srovnání pokrok za 2 týdny 🙂.
Výborně se to hojí 👏 Vy máte radost a my tady taky 🌷
A co ostatní chlupáči, co tam byli taky, Ti jsou ok?
Já už se taky začínám hojit, dnes jsem byla na operaci s nohou a dloooho večit nebudu moct 🥺 a bělouš je prý doma smutnej, ještěže přes všední den máme teď tu babi na hlídání.
Já čučím taky, normálně se nemůžu dočkat až zase uběhne týden a budu fotit pro srovnání. Každý den je to o malinko menší, poznám to na mastným tylu. Napřed musel být obdélník, před týdnem stačil čtverec a teď už ten čtverec o hodně přečnívá přes ránu. Za chvíli bude zase frajer. Dneska ráno už šel ven, asi 50 metrů a pak se vzorně nechal odnýst domů, sám si řekl, že nebude nožičku přetěžovat, ale podívat na ulici se už chtěl 🙂. Mirďa už nepajdá a holky byly v cajku.
Vahine:Výborně se to hojí 👏 Vy máte radost a my tady taky 🌷
A co ostatní chlupáči, co tam byli taky, Ti jsou ok?
Já už se taky začínám hojit, dnes jsem byla na operaci s nohou a dloooho večit nebudu moct 🥺 a bělouš je prý doma smutnej, ještěže přes všední den máme teď tu babi na hlídání.
Vahine, copak máte za potíže s nožkou ?
Vy jste taky marůdek ? 😞
Ať se Vám to dobře hojí a jste brzy doma! 😊
🌷
Držím palce, ať je nožka brzy v pořádku.
Přeju brzký uzdravení 🌹 Vím moc dobře, jak ty nohy člověk potřebuje a když nejsou v cajku, tak je to fakt blbý.
Aluška:Vahine, copak máte za potíže s nožkou ?
Halux rigidus a nejvyssi stupen artrozy na velkem kloubu palce, zlobi me to uz vic nez 12 let, kazdy krok boli. Palec pohyb nula. Chtela jsem umely kloubek, ale k tomu se normalka clovek tezko dostane. 2 roky jsem ukecavala Doc.Hromadku a letos mi rekl, ze by bych si to mohla zaplatit na soukrome klinice. Dik nechci. Nevyhoda je, ze se kloubek musi za 10 let znovu vymenit.Tak ten kloub vcera urizli a kosti sesroubovali k sobe , bude to napevno a az se to zhoji, tak to konecne nebude bolet. A bude to na furt. Druha noha je dobra. Dalsi podrobnosti mi jeste reknou, vcera jsem to nevnimala moc, i kdyz jsem mela jen spinalku.
To bude úplně jiný život, bez bolesti !
Jste dobrá, že jste se odhodlala.👍
Ať Vás to nebolí a dobře se to hojí ! ♥️
taky jsem měla ten samý problém..palec jak bambuli..pajdala jsem,už jsme se domlouvali s doktorem na možnostech operace..Ale ještě,že zkusí něco..Dostala jsem sprej,"Prontoflex"(ketoprofenum)..jednou denně stříknout,promnout..Po asi 14 dnech(už přesně nevím),se to zklidnilo,mohla jsem zas chodit..Teď sem tam někdy to pobolívá,ale už je to víc jak rok,co mám klid..Jsem zvědavá,jak to bude u vás pokračovat,kdyby mě to mělo taky potkat🙂Za jak dlouho budete běhat..👌
Držím pěsti👍
Tak ještě nějaké fotky z výletu. Šly jsme s pesankou do Toulovcových maštalí. První den jsme šly ze Skutče (tam autobusem, jezdí i vlak, na první fotce je v pozadí hrad Rychmburk) přes Zderaz (druhá fotka) na chatu Polanka (oběd, doporučuju) a Bor u Skutče, kde jsme v lese přespaly. Druhý den jsme pokračovaly do Budislavi, na Proseč a Čachnov (vlak). Tím, že šlo o pracovní dny mimo léto, jsme měly Maštale pro sebe.
A další ze skal. Poslední fotky jsou pohled na Proseč a prosečský kostel.
Opět přenádherné fotky Šutříku!👍👏