Jak se vám venčí?
v sobotu jsem procházky tohoto týdne nestihla, neb jsme byli na cestách - až v Hranicích na Moravě... Takže venčení celého týdne v krásně zelených lesích za humny, první orchidejka v Karlově a včerejší zvířetnické setkání...
aha - vezme to jen pět fotek...
a jedeme dál
Strom, co má podpaží, sluníčko je úžasný. A ozubená příšera Yoda pobavil.
Nádherné fotky :))
Kilian: ...tak dneska Keliš na cizím cvičáku splněna zkouška ZOP za 98 bodů ze 100...
jste prostě obě šikovné 😊
👍👍👍
Kilian: ...tak dneska Keliš na cizím cvičáku splněna zkouška ZOP za 98 bodů ze 100...
Co k tomu říct, je to prostě frajer Kelišek👍
acher:Nevím,jestli budou dobře vidět,ale to vše jsou kopretiny.
- ');" onmouseout="UnTip();" height="60">
- ');" onmouseout="UnTip();" height="60">
No nádhera. Já dneska pátrala, jestli ty bílé krásky někde po cestě nezahlédnu, ale nikde nic, ale je možné, že u nás ještě nekvetou. Přece jen jsem dneska procházkovala na Suchém vrchu v Orlických horách a po cestě z auta jsem viděla, že lidem teprve kvetou rododendrony.
Procházka byla sice kratší, šla jsme s dcerou, ale bylo tak nádherně a lidí jsme potkali jen pár, protože přišly pozdě.
Pár střípků z posledních dnů, v tomto počasí se pěkně fotí, když má člověk konečně psa a tudíž důvod jít v šest ráno ven. Pořídila jsem další stopovačku, doufám, že už finální :D Akorát tam měli spoustu barev, tak jsem si řekla třeba olivovou, a ona je to úplně stejná barva, jako tráva. Takže je to na zemi "fakt moc hezky" vidět... :D
Psisko má super urousávací srst, která navíc na fotkách hází neustále všelijaké podivné odstíny, obvykle modrou, zelenou. Tak se s tím musím ve zpracování fotek naučit. Minulej pes tolik odstíny neházel, i když byl taky černej.
Jo a došli jsme k závěru, že to zkusíme nechat otrimovat. Tak jsem zvědavá, jak to potom bude vypadat.
Kilian: .....tak už jsem přihlášena jako registrovaná, ale nejde mi přikládat reakce....
Co přesně je za problém? Až to vyřšíme tuto moji reakci smažu, ať nenarušuje téma.
My dneska venčili jen málo. Kolem poledne bylo na Malinu vedro a nechtělo se jí moc chodit. Zítra musím vyrazit někam do lesa nebo počkat na večer.
Byly jsme dceři u školy naproti a Malina tam nějak nebyla ráda, bylo vidět, že se jí tam moc nelíbí, ale zas když vyšla dcera, tak už byla v pohodě, ale překvapilo mě to. Bylo to poprvé, kdy jsem jí v přítomnosti dětí viděla nejistou...no vlastně někdy loni na jaře se to taky jednou stalo. To jsme zas potkali děti ze školky celý ten špalír...což vlastně teď šel taky špalír dětí..že by jí rozhazovalo, když jdou děti organizovaně? Přece jen děti jsou chaos a to ona miluje.
Dneska jsme byli s dítětem na kroužcích, Malina byla s mužem na zahradě a když přijdu, zjistím, že je zahrada samá jáma a že už není daleko tomu, aby exhumovala kosti mého prvního psa.
Jsem na finální produkt zvědavá. :) Udělejte, prosím, před a po fotos.
..nešly mi přidávat reakce na účastníky diskuze, popříadě citace..ale vypadá to, že už je to v pohodě...
Anet10:Kilian: ...tak dneska Keliš na cizím cvičáku splněna zkouška ZOP za 98 bodů ze 100...