Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 08.05.2024, 16:33:07
Tak to je škoda, že tu není taky….ale jasně, že jen tak fotit cizího krasavce nejde, většinou asi ne…áále prostě ty barvy, kvítí, kopce, Yoda….jsem nadšená z té krásy!
U nás většinou roste rukavicovník, narazila jsem ale i na trenkovník😮. Tomu vašemu bych se vyhnula - takový malý Blair Witch😁.
My včera potkali výletní kočky - na kšírkách a vodítku. Nejdřív jsem myslela, že paní venčí vychovaný čivavy, ale kdepak. Šlapaly u nohy jak hodinky, zajímavá podívaná, jeden z nás to nemohl pochopit😁.
U nás většinou roste rukavicovník, narazila jsem ale i na trenkovník😮. Tomu vašemu bych se vyhnula - takový malý Blair Witch😁.
My včera potkali výletní kočky - na kšírkách a vodítku. Nejdřív jsem myslela, že paní venčí vychovaný čivavy, ale kdepak. Šlapaly u nohy jak hodinky, zajímavá podívaná, jeden z nás to nemohl pochopit😁.
jednou jsme v lese, dost daleko od civilizace potkali vzácný podprsenkovník 😄
Po loňských dvou přespání se štěkanátkem v lese kousek od domu jsem se odhodlala a vyrazily jsme “ven”. Zdravím z pozdního oběda a ozvu se snad zítra, pokud v noci nedostanu infarkt z obavy, že na nás spadne větev nebo strom.
Vím, že tady máte hodně nacestováno, mohl by mně prosím někdo dát tip na levné ubytování se psem v Děčíně, kde bych to nemusela rezervovat předem? Protože zatím nevím přesně, kdy pojedu, tak zkrátka něco, kam přijdu a budou mít volný pokoj, když není ta sezóna. Děkuji.