Sarah, já už ten odkaz nemám , koupila jsem a zapomněla. Někdo hodný mi to poradil, možná ještě na fauně a myslím, že to byla Plaka .
Stál něco okolo tisícovky , ale to bylo při těch ostatních nákladech na léčbu už úplně jedno.
Bych tak laicky řekla, že ten hot spot , když se různě rozškrabe a znečistí, můžou osídlit u jiné potvory než jsou kvasinky, kdyby se to nelepšilo, nechala bych udělat kultivaci a pak na ně zaútočila cíleně , na potvory jedny!
No, on ho má každoročně vždycky na jaře a občas to přejde do léta. Teda loni ho neměl, to se nám nějak podařilo tomu preventivně předejít. Jenže letos je to počasí zase na přesdržku. Nejdřív takový teplo a teď to ochlazení s poprcháváním…to si člověk myslí, že srst vysušil dobře a stejně mu něco uteče. Přitom na tu oblast kolem uší si dávám sakra pozor, protože pokud se to někde objeví, tak zaručeně tam.
Aluško, a na Vás se teda bachyně řítila taky? A Idorek to odskákal, protože je nejstarší a bachňa mu strhla tu kůži + zlomila nohu?
Ach jo, já Vás hrozně moc obdivuju, že zvládáte! Musel to být šílený zážitek.
Jj, Mijunka běžela zachránit Mirečka a prase se po ní otočilo a pustilo se směrem k ní a já tam byla taky. Idorek už blbě slyší, možná proto nereagoval včas, to už jsem neviděla. Má zlomené obě lýtkové kosti a kůže na zádech cca 10 x 20 cm se musela odstřihnout, nechytlo se to
Ten nafukovací jsme zkoušeli na vet, ale má dlouhej čenich a dosáhnul by na tu zadní nohu. No já objednala molitanovej límec od Trixie, tak snad to nebudou vyhození peníze. Byl za cca 450,-
S tím plastovým trychtýřem se nenažere, nebo teda jo, ale maso mu padá dovnitř na krk a chlupy, pak mu to musím otírat houbičkou, aby ty zbytky na něm nezasmrádly 😀, včera už se panáček rozběhl přes celou zahradu, než hodil bobek. Vím že nesmí, ale musím ho nechat vy….
Vy možná myslíte obě kosti v jedné dolní končetině, ne?
Každopádně moc na Vás myslím, ať se pesáčkovi hojí vše (záda, noha) a vám všem i duše!🍀
Lýtkovou a holení, koukla jsem se na net jak se jmenují 😀. Dneska jsem převazovala na veterině v rámci tréninku a zítra už doma se sousedkou, potřebuju pesa držet, aby neodešel. Musím to vyfotit, abych mohla sledovat jak se to hojí. No málo jsem to utáhla a trochu mu to leze na prdel, snad to do zítra do rána vydrží. Ještě nemám cvik 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 26.04.2024, 20:24:03
Kdepak, jste šikovná! Mně by se asi rozklepaly ruce, no ne asi, ale určitě. Klaním se před Vámi a smekám i před pacientem. Idorek je zlatínko! S tím utažením Vám určitě řekli, jak moc…
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 27.04.2024, 11:48:08
Pane jo, je přede všemi spousta práce a trpělivosti, ale vypadá to klidně, čistě…ať se daří ránu zahojit, co nejdřív to půjde, Aluško! 🌷🙏
Nemusím to mít ani naživo a už mi tečou,ale to je tím, že to mám zprostředkovaně a nemusím to potlačovat….je to pro Vás psychicky náročné a pro broučka i bolestivé…držte se!!!🍀
Čumílkové 😃 a jak čučej taky na tu mapu, kudy se půjde ☺ krásný fotky, že ani nevím, kterej čumílek je nejhezčí 🙈 všichni no
To je nejlepší fotka. Ani jsem nevěděla, že to tak vyšlo. Fotila jsem vyloženě kámošku u mapy a až doma jsem zjistila, že na ní všichni psi čumí taky. Skvělá momentka. 😂😂😂