zítra ráno by to na Jizerce muselo stát za návštěvu - narcisy kvetou, dneska tam napadla solidní sněhová vrstva a zítra má sluníčko svítit a mrznout… Ale už máme přezuté autíčko a to bych z Kořenova na Mořinu neriskovala… takže si na žluté květy z mrazivého čerstvého sněhu musíme zajít chuť
Tak ještě zlomenina stehenní kosti a přestává se mi líbit ta kůže na zádech, začínají se dělat černé fleky a je cítit ☹️. V pátek mu to propláchli a očistili, nohu zafixovali. Hned zítra tam pojedu, mají pohotovost. V pondělí ráno jedem za chirurgem s nožkou.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 20.04.2024, 19:08:19
Žiš, bobeček malej. Držím palce! Brrr, svině hnusný divoký přemnožený. Jezevčíci jsou šikovný, že se rozprchli, v našem případě by šla asi rtw do útoku a měla bych po psici… Teda spíš by bylo po mně, já bych svini neutekla. Ať vám pacoš pěkně srůstá a hojí se! 🍀❤️
Tak ještě zlomenina stehenní kosti a přestává se mi líbit ta kůže na zádech, začínají se dělat černé fleky a je cítit ☹️. V pátek mu to propláchli a očistili, nohu zafixovali. Hned zítra tam pojedu, mají pohotovost. V pondělí ráno jedem za chirurgem s nožkou.
Chudík psík. Dala bych tam palec, který držím, ale já se v těch emotikonech nevyznám.
Idorku, všechny tety tady na Tebe myslí…bojuj chlupáčku statečný! 🙏❤🍀
Tak to je teda polízanice. Chuděra pes, taky držím palce, ať nejsou žádné komplikace.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 20.04.2024, 19:08:19
Přeji co nejrychlejší zahojení všech ran. Je to pro mě opravdu noční můra, protože jozefčíci dokázali utéct, ale moje Bambule je fakt trouba a nevím jestli by dokázala vůbec praseti utéct. Spíš si myslím, že by tam chudina zůstala😥
Božínek malý, přeju brzké uzdravení, co nejmíň komplikací, pořád se mě ta situace vrací v myšlenkách, manžel sebou nosí na prochajdy paralyzer, já ne, kdo ví, jestli by vůbec na prase zabral, prý jo. No, pro mě by to byl zážitek do smrti. Hodně sil, bojujte a držte se
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 21.04.2024, 07:07:32
No já si zase neumím představit, že by Gina utekla, ona je taková neohrožená udata, co by nás bránila…spíš by se snažila prase zahnat a těžko říct, jestli by byla úspěšná…teda spíš si myslím, že asi ne, to by asi spíš záleželo na odhodlanosti prasete…a já si zase neumím představit, že bych jí tam nechala a zdrhla bych….no a u Matese si zase neumím představit, že by věděl, že je lepší vzít nohy na ramena….tak by nás to prase asi zrychtovalo všechny.😴
A když koukám na fotku Idorka, tak se mi chce brečet…když člověk vidí toho bezmocnýho tvorečka…😟, tak je mi z toho ouzko.
Se mi na dnešek zdálo, že jsem se byla na Idorka podívat a přišel mne opatrně přivítat a smál se. Živej sen! V tom snu se mi ulevilo a říkala jsem si, že je to na dobré cestě k uzdravení. Záda měla tu správnou barvu, hojila se. Vás jsem ve snu Aluško objala se slovy povzbuzení a říkala jsem, že jsem ta od bělouše, který tam pobíhal…🤷♀️ kéž by se ty dobré zprávy dostavily v reálu, věřím, že ANO 🍀🙏🍀