My ve středu na chvíli doprocházkovali. Napadla nás bachna, podotýkám že naštěstí byli psi navolno a mohli se rozprchnout do stran. Šli jsme po cestě, kudy chodíme 3x denně a najednou asi 5 metrů od cesty z roští na nás vylítla. Napřed šla na Mirďu, ten to odnesl přetrženýma kšírama a kulhá na pravou přední, pak si všimla mě a Mijunky a a díky tomu Mirďa utekl, já pádila jak o život a nejhůř to odnesl 12ti letý ( a zrovna v tu středu měl narozeniny ) Idorek, který má odtrženou kůži na zádech a je celý pomordovaný, nedošlápne na levou zadní. Musíme doufat, že kůže přiroste, že neodumře. Kdyby byli na vodítku, nemám možná ani jednoho a kdoví jak bych dopadla já…….
Jak se vám venčí?
Tak to je čistá hrůza. Přeji všem pocuchaným marodům brzké uzdravení.
Tak to je noční můra 😓… no hlavně ať jsou pesani co nejdříve v pořádku…❤️
bambule:Tak to je čistá hrůza. Přeji všem pocuchaným marodům brzké uzdravení.
Děkuju, za chvíli jdem na kontrolu…..
Aluško, je mi strašně moc líto toho, co Vás potkalo! Hrůůza!!! Budu na Vás myslet, ať se všichni pejsci dobře zahojí a nožky běhají, hlavně, aby se to Idorkovi nezanítilo a přirostlo to. Ach jo. Chudinka Idorek, ten to teda odnesl 😪 mám výborný osobní zkušenosti s koloidním stříbrem od Ing. Švandy, kdyby přišla infekce. Sama jsem užívala a užívám právě teď vnitřně na infekci v krku a mám připravené strong na ránu po operaci, která mne brzo čeká. Užívala jsem už i před lety a nezmodrala jsem. Pán má na netu telefon, poradí, co a jak s jeho koloidním stříbrem. Držím fakt moc moc palce!!!! Posílám pozitivní myšlenky….🍀🍀🍀🙏
…ježíš….moc držím palce všem marodům aby byli v pohodě co nejrychleji a bez komplikací …jste statečná
Vahine:Aluško, je mi strašně moc líto toho, co Vás potkalo! Hrůůza!!! Budu na Vás myslet, ať se všichni pejsci dobře zahojí a nožky běhají, hlavně, aby se to Idorkovi nezanítilo a přirostlo to. Ach jo. Chudinka Idorek, ten to teda odnesl 😪 mám výborný osobní zkušenosti s koloidním stříbrem od Ing. Švandy, kdyby přišla infekce. Sama jsem užívala a užívám právě teď vnitřně na infekci v krku a mám připravené strong na ránu po operaci, která mne brzo čeká. Užívala jsem už i před lety a nezmodrala jsem. Pán má na netu telefon, poradí, co a jak s jeho koloidním stříbrem. Držím fakt moc moc palce!!!! Posílám pozitivní myšlenky….🍀🍀🍀🙏
proberu vše s vetkou, kamarádka nabízí aloe sprej a gel, koupila jsem curenzym, uvidíme co mi vetka schválí. Má právě okolo toho škubance velkou plochu oddělenou od vaziva, kdyby to nepřirostlo, musely by se brát kožní štěpy a je mu 12 let, tolik narkóz bych nechtěla, no uvidíme
Aluška:proberu vše s vetkou, kamarádka nabízí aloe sprej a gel, koupila jsem curenzym, uvidíme co mi vetka schválí. Má právě okolo toho škubance velkou plochu oddělenou od vaziva, kdyby to nepřirostlo, musely by se brát kožní štěpy a je mu 12 let, tolik narkóz bych nechtěla, no uvidíme
antibakterin.cz
Uvidíte, co Vám vet poví…
Teda vy jste dopadli. To je noční můra.. přeji brzké uzdravení. Chudáci pejsani.
Takhle jsme potkali v lese prasnici i s prasátky, když jsem měla dítě v kočárku. Stáli jsme jak solný sloupy a doufali, že si nás nevšimne. Nevím,co bysme dělali
Aluška:proberu vše s vetkou, kamarádka nabízí aloe sprej a gel, koupila jsem curenzym, uvidíme co mi vetka schválí. Má právě okolo toho škubance velkou plochu oddělenou od vaziva, kdyby to nepřirostlo, musely by se brát kožní štěpy a je mu 12 let, tolik narkóz bych nechtěla, no uvidíme
Zkuste i zevnitř třeba betaglukan.
impact:Zkuste i zevnitř třeba betaglukan.
Mám curenzym
Teda, to je hrozné, já vůbec nevím, co bych v té chvíli dělala. Co na to, neporadím, protože fakt nevím. Úplně tu situaci vidím před očima. Hlavně jezevčíci, aby se brzy uzdravili, kor ten starý a všichni. Držím všechny pěsti🍀
Pitomý prasata oprsklý, u nás je jich taky čím dál tím víc a musíme se jim vyhýbat.
Držím palce, ať jste všichni brzy v pořádku!
No mě se tímto jen zvýšila paranoia z divičáků. Na louku procházíme cestou kolem křovinatého bahnitého lesíku a vím, že tam prasata bývají. Jako doteď jsem si říkala, že tyhle teda musí být zvyklá na pohyb lidí a psů po cestě kolem a že to nebezpečí, že vyběhnou na někoho je minimální, že by tam asi nepřebývala, kdyby jim ten pohyb lidí vadil a ani jsem za celých 35 let, co tam se psy chodím, neslyšela, že by někdo měl nějaký incident s prasetem….no teď jsem teda zase na pochybách.
prasata jsme potkali mnohokrát - i s malými. A vždy jsme si šli rozumně navzájem z cesty. Tak chci věřit, že tomu bude i nadále. Tento zážitek bych opravdu nemusela prožít.
Tak ať se všichni zahojí a neodnesou si žádné následky na těle i na duši…
jinak dnešní venčení bylo s překvapením - vyrazili jsme brzičko, než začne pršet… a uprostřed procházkové cesty k lomu najednou hromady navezeného perku, a úderem sedmé ráno najednou všude chlapi v pláštěnkách - a nakladač a náklaďák a bagřík a dvě “dusadla” a Yoda nevěděl, co na to říct. Duc, duc… ze všech stran… Byl velmi vzorný a dělal vše proto, abychom šli nejkratší cestou pryč.
Sranda je, že když v centru opravují křižovatku, která komplikuje provoz, tak v sobotu v sedm ráno tam nepracuje nikdo - a uprostřed lesa…
Xerxova:jinak dnešní venčení bylo s překvapením - vyrazili jsme brzičko, než začne pršet… a uprostřed procházkové cesty k lomu najednou hromady navezeného perku, a úderem sedmé ráno najednou všude chlapi v pláštěnkách - a nakladač a náklaďák a bagřík a dvě “dusadla” a Yoda nevěděl, co na to říct. Duc, duc… ze všech stran… Byl velmi vzorný a dělal vše proto, abychom šli nejkratší cestou pryč.
Sranda je, že když v centru opravují křižovatku, která komplikuje provoz, tak v sobotu v sedm ráno tam nepracuje nikdo - a uprostřed lesa…
Protože by si lidi stěžovali, že nemůžou spinkat. 😂
Aluško teda to je horor… moc přeju, ať jde hojení hladce a všichni jste v cajku. Transplantaci kůže mám za sebou u kobyly, ale tam je to trochu o něčem jiném. Snad vás to mine, držím palce 🙏🤞
Xerxova:to u nás taky - ale osada Jizerka je vyhlášená mrazová kotlina - a narcisy před Hnojákem jsou jedním ze symbolů Jizerských hor. Chodíme na ně každoročně - většinou tedy o květnových svátcích, letos je to nějak podivné🙃
Doplním sdělení X. Jen tak pro představu, kdo to neznáte - Jizerka Hnojový dům a narcisy.
(Nechci se chlubit cizím peřím, fotka není moje, je stažená. Najít mojí by určitě trvalo hooodně déle. )
orionka-2:Doplním sdělení X. Jen tak pro představu, kdo to neznáte - Jizerka Hnojový dům a narcisy.
(Nechci se chlubit cizím peřím, fotka není moje, je stažená. Najít mojí by určitě trvalo hooodně déle. )
zítra ráno by to na Jizerce muselo stát za návštěvu - narcisy kvetou, dneska tam napadla solidní sněhová vrstva a zítra má sluníčko svítit a mrznout… Ale už máme přezuté autíčko a to bych z Kořenova na Mořinu neriskovala… takže si na žluté květy z mrazivého čerstvého sněhu musíme zajít chuť