A proto mi odešel i vnitřní petrklíč! Měla jsem ho jako součást velikonoční výzdoby. A to doma nepřetápím.
Příště už kupovat nebudu.
A proto mi odešel i vnitřní petrklíč! Měla jsem ho jako součást velikonoční výzdoby. A to doma nepřetápím.
Příště už kupovat nebudu.
o tom šeříku jsem si to přesně taky často říkala,že to muselo být opožděné jaro..nezaregistrovala jsem je myslím tak pozdě kvést.
Co? Že šeřík kvete začátkem května? Tak to přece normálně bývá. Kvete, když se slaví osvobození. Jen letos je vše asi o měsíc dřív.
no já myslím,že častěji kvete dřív…Stejně jako “ná podzim,když kvétou Jířiny”-jak se zpívá v písničce…Kvetou už v srpnu…ale to celkem vyjde,kvetou dlouho..Ale šeřík jsem zaznamenala fakt už častěji dřív..A to nejsme až tak na jihu..Olomoucko..
Cesta autobusem, vlakem, prvně na eskalátorech, trolejbus, revizor (nesežrán 😂). Prvně stan. A zítra prvně MIDová trasa dogtrekkingu, pokud na tom nebudu ráno hůř než teď. Jsem 14 dnů nachcípaná, stresem mě bolí hlava a odpoledne jsem nemohla už nic sníst. Super načasování 😕
Držím palce, ať je vám líp. A přeji šťastnou cestu, pokud půjdete.
Děkuju.
středa,po dešti,odpoledne a fotky fotila kamarádka,máme 10minut od baráku plantáže konvalinek…
Sutriku-držím palce!!!
Xerxové prozradím kdo fotil-Mawenzi
at se nechlubím cizím peřím,fotky jako od profíka!
Dafi:Xerxové prozradím kdo fotil-Mawenzi
at se nechlubím cizím peřím,fotky jako od profíka!
Maw umí - to já vím (a vím, že to k sobě nemáte daleko)
My dneska odpoledne znovu vyrazili do hor - a docela jsme dali dlouhý okruh - asi 15 kiláčků kolem Oldřichovského Špičáku a Kančího vrchu. Psík odpadl, prý ani na večerní procházku nemusí- vypustil se na zahradě a zaplul do pelechu (mého)
prosím nejste v Jeseníkách?
V Šlapanicích u Brna.
Aha, děkují.
48 km, 9:17 hodin. Rýma to po 2 hodinách vzdala.
Ještě pár fotek z trati a před startem. A v cíli odpočinek 👍
sutrik:48 km, 9:17 hodin. Rýma to po 2 hodinách vzdala.
Jako, že jste to ušly, či spíše uběhly? 😉Klobouček dolů!
Yoda tento týden - a přihodila jsem kravičky z Jizerky a našeho domácího špačka. Za tu předposlední jsem ráda - náhodou jsme se srazili s cizím psíkem - a i když on povrkával, tak to Yoda ustál a krásně s námi v klidu šel dál. Uff…
a těch nepsích bude víc - protože i když jsem nedělní dvacítku kolem Lipové už se dala, tak jsme toho stihli nějak moc… První tři jsou z Karlova (tam chodíme na orchidejky a lilie, ale zatím jen podbílek a jarní hrachory), pak klasika - narcisy na Jizerce a říčka Jizerka, páteční okruh z Albrechtic přes Kančí vrch na Oldřichovský Špičák (bučiny už raší) a pak páníkovy hrátky s makrem a trocha toho jara u nás na zahradě
Nádherný fotky. Jarní pohoda.👍🌷