No,tak ona je to hlavně madam, co nejdřív venčila fenu tak,že dojela autem k nám nad barák na pole,tam fenu vypustila po cestě k nám,nechala jí,aby lítala okolo našeho plotu,rvala ho a provokovala naše psy, a jela za ní v tom autě. S argumentem,že se tak hezky proběhne😂
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 18.03.2024, 18:03:14
No to teda…jako já kolem plotu, kde je psí hlídač a obzvlášť v případě, že si hájí svoje, tak psy k noze a pokud se loudáme, tak přidáme do kroku, abychom nedráždili déle než je nutné…zastavujeme se jen u plotů, kde je psí kámoš, abychom se pozdravili. Dřív Mates takhle lítal kolem plotu, než jsme prošli, s jedním německým ovčounem, kluci jsou skoro stejně staří a přes ten plot se znají od štěněte. Ale už i to jsme zrušili, neboť pesani dospěli a ovčoun už nás sice přivítá vrtěním ocasu, ale po čuchnutí začne fest hlídat, už to není ten jeho veselý štěkot, už na nás dělá regulérně bububu…tak už taky jen svižně procházíme okolo. Maťulka to chudák, slunéčko moje, nechápe, tak si tak pokňourává. Prostě neumím si představit, že někdo může být takovej ignorant. By mě zajímalo, jakpa by se paní tvářila, kdyby takhle někdo jezdil “na vyběhání psa” k jejímu plotu….
No,tak ona je to hlavně madam, co nejdřív venčila fenu tak,že dojela autem k nám nad barák na pole,tam fenu vypustila po cestě k nám,nechala jí,aby lítala okolo našeho plotu,rvala ho a provokovala naše psy, a jela za ní v tom autě. S argumentem,že se tak hezky proběhne😂
Hm, hlavně že ví, že venčení bez vodítka je nebezpečné a nezodpovědné. Blbka.
Koukám, že dneska měli blbý “kecy” zas jiní a vyfásli putovní náhubek 😄.
Hele černobílej Merlin ho nosí na procházkách pořád (vyjma focení), protože jinak sežere a následně vyblije všechny lesní hovna. 😏
A mladej BJ se naučil z radosti štípat staffbula. Ten to většinou snáší jen s nějakým odštěknutím, ale posledně mu ruply nervy a když to bylo po několikáté, tak ho zmlátil. Na té procházce jsem ho třikrát slyšela na malýho zahučet, tak nafasoval koš a měl po štípání. On je s tím fakt protivnej. Jako já chápu, že má radost, ale posledně tak štípl i mě do nohy a fakt to bolelo. Šulda jeden. Bude chodit s košem, dokud ho to nepřejde. Na pantátu mi nikdo sahat nebude. 😠
Oba (zrzavej i černej) vypadají sympaticky. A rošťácky. Nevím, jakou mají povahu, ale socializovaný se psy jsou perfektně. Nechápu, že je zrzoun (nevím, jak černej) bez zájemců. Malý, zdravý, socializovaný pes. Vždyť je to ideál.
Bohužel ani jeden nemá zájemce. U černýho bych to na oko pochopila. Je po operaci kyčle, může to lidi děsit. I když teda mám v inzerátech i videa, kde je zcela jasné, že mu to nečiní žádné problémy. A rezavej má teda ještě trochu problém s kolemjdoucími psy. Ale na to, že k nám přišel jako úplnej asociál a všechny psy chtěl jenom mlátit, tak docela pokrok. 😀
Pořád doufám, že se vrátí, aspoň někdy. Já se tam nedostanu. Nemůžu tu nechat pejsky třeba měsíc. A na kratší dobu by to ani nemělo cenu. No je hodně podobná starší ségře a ta je celej táta a táta ( můj syn ) je celej já, takže snacha si porodila další tchýni 😀 😀. Schválně dám fotky, ta barevná je starší Bety a černobílej její táta ( můj syn) ve stejným věku 😀