Pepa už promazává fotky - takže za chvilku budou… Některé zdají se velmi povedené 😄 Třeba jak máš Yodu nad hlavou, neb si to tvé sedni špatně vysvětlil. A malá sedí jak přibitá a kdyby mohla, tak si z Yody klepe na čelo, jak je prdlej…
Jak se vám venčí?
tak tedy pár fotek z výletu do “temného hvozdu” a na louky pod Ralskem
Takový ocásek a srst i barvu má podengo. Mě napad, protože jsem o něm nevěděla moc, myslela jsem, že voříšek, hledala jsem a on to je to, plemeno. Kde se vzal? Lidé se tam zbavují nechtěných psů. Protože pak to přece je problém osad. Takže to může být i ten bordík, i jakýkoli jiný.
Moc hezká je.
a ještě vzpomínka na venčení v Ploužnici taky v únoru - už jsou to dva roky… Jen tedy Yoda trochu vyrostl a Efe pro tentokrát zaměnila morgáně za psí slečnu
megi-the-pes:Takový ocásek a srst i barvu má podengo. Mě napad, protože jsem o něm nevěděla moc, myslela jsem, že voříšek, hledala jsem a on to je to, plemeno. Kde se vzal? Lidé se tam zbavují nechtěných psů. Protože pak to přece je problém osad. Takže to může být i ten bordík, i jakýkoli jiný.
Moc hezká je.
Hlavně si s novou paničkou sedly jak p…..(asi poklice -🙂) na hrnec !
…mravenci už jsou taky na procházce😉
Taky mám své oblíbené mraveniště. Jenže po zimě je ve stavu rozhrabaném ( ptáci, možná i jezevec - ???), tak jsem zvědavá, jestli v útrobách něco přežilo a objeví se. Zatím nic, ale tady je zima ( i na čepici 🙂)
Taky mám své oblíbené mraveniště. Jenže po zimě je ve stavu rozhrabaném ( ptáci, možná i jezevec - ???), tak jsem zvědavá, jestli v útrobách něco přežilo a objeví se. Zatím nic, ale tady je zima ( i na čepici 🙂)
E: Jednou by to stačilo, ale nevidím “smazat”
tak dnešní venčení 4. cyklostezka směr od Kozlan-a rybníček s labutěma,Dafi už je žravá,veselá,krade věci,a včera se mnou věšela prádlo🙂
Betty s pejskama si počmuchaly a poběhaly,Betty teda v rámci 6 metrového vodítka,bude jí 15,a je nahluchlá🙂
Dneska pěkná desítka okolo Výklek. 🥰
Z malé Chucky roste šílenej vodomil. Ještě pár měsíců a budeme mít každou neděli k obědu kachny. 😂🦆
orionka-2:Taky mám své oblíbené mraveniště. Jenže po zimě je ve stavu rozhrabaném ( ptáci, možná i jezevec - ???), tak jsem zvědavá, jestli v útrobách něco přežilo a objeví se. Zatím nic, ale tady je zima ( i na čepici 🙂)
Todle mraveniště je na vojenském cvičáku a na pneumatice, už jí kouká jenom kousíček.
škoda že nemá stafík zvednutý ocásek, bylo by vidět skrz😜
Xerxova:a ještě vzpomínka na venčení v Ploužnici taky v únoru - už jsou to dva roky… Jen tedy Yoda trochu vyrostl a Efe pro tentokrát zaměnila morgáně za psí slečnu
já myslela,že Yoda je holka😊…a on to je pesan…nějak zvlášť jsem si ho neprohlížela,spíš mě baví ty jeho “pozice”..jak lítá s ušima a škraněma všude kolem hlavy😀..a pak stojí jak dáma-a on to “pán”👌
Verun:škoda že nemá stafík zvednutý ocásek, bylo by vidět skrz😜
On má zálomek, takže ho nezvedne nikdy. 😄
Už jste někdo vytáhnul psovi klíště?
Já jo. Už tři☹️
Ano, zatím jedno.
Ano
kocourovi
psice má tak hustý kožich, že by byl zázrak v něm něco najít
Sarah01:Už jste někdo vytáhnul psovi klíště?
Sobě, pod kolenem. Nemám srst.