Doron:Efe, moc gratuluju k přírůstku do rodiny ! ♥️
Vy máte border teriéra ! 😲
Ba ne, bordíka máme my 😇
Efe, ta první fotka je ryze teriéří pohled na svět. 🙂
Dnes kolem Hradčanského letiště ❤️
ještě tam leží ta dobře uleželá laň ?? Tam jsem přetáhla Yodu vodítkem po čenichu… neb na mě zcela překvapivě vycenil zuby, že si to sám našel a že ochutná a nebudu mu v tom bránit… (byl navolno a já se šla podívat, co to tam podivného našel). Ihned to přehodnotil a šel s námi dál, jako by to nezkusil… Holt jedna dobře mířená zcela automatická ťafka zabrala…
My potkaly jen živou danělu.
Zcela mimo téma,je tu nějaký angličtinář? Umíte mi přeložit větu - May we get the ship to address - se mě ptají,jestli mi můžou poslat zboží lodí?🤣
Zda to mohou přepravit na adresu… 🙂 Nějak prasacky napsaný to mají, ale jistě myslí totok.
Plaka:Zda to mohou přepravit na adresu… 🙂 Nějak prasacky napsaný to mají, ale jistě myslí totok.
Já si to taky myslím,že to bude nějaká fráze, ale byla jsem přesvědčována,že ne. Je to z Emériky😀
Tož se uvidí, jak zásilka doputuje. 😀
efe:Dnes kolem Hradčanského letiště ❤️
Efe, no paráda! Gratuluji k holčičce, je moc krásná!!! 😍 připomíná mi pejska, co má k adopci impact, kdybyste chtěli k Baru ještě vokatýho teriéřího bráchu 🙈 nejlepší je, že si slečinka rozumí s panem Bečkou….je to tak? Přijal ji dobře? Přeju Vám, ať jste všichni spolu šťastní a stále jen na vrcholu blaha a stále na obláčku 🍀
Aluška:Se mi nějak nepřidaly fotky
Aluško, to je nádhera ty fotky s Cipískem…aspirujete na foto roku 👍👏 závidím ty koně úplně všem tady 🙈 všechny fotky s koňmi jsou krásné, dojemné, úžasné 🌷
May we get the ship to address
Můj milovaný je angličtinář a praví, že tam má být shipment, tj. jestli můžou poslat zásilku na adresu.
Druhá varianta je, že se ptají, jestli můžou přimět loď něco prezentovat/k někomu promluvit. 😀
Vahine:Efe, no paráda! Gratuluji k holčičce, je moc krásná!!! 😍 připomíná mi pejska, co má k adopci impact, kdybyste chtěli k Baru ještě vokatýho teriéřího bráchu 🙈 nejlepší je, že si slečinka rozumí s panem Bečkou….je to tak? Přijal ji dobře? Přeju Vám, ať jste všichni spolu šťastní a stále jen na vrcholu blaha a stále na obláčku 🍀
A já myslela, že je to Kevin. Teď vidím, že je to madam.
Úžasné fotky. Důvěrnosti se psem, i velkým psem, to jo. Ale s takhle obrovským zvířetem……Nádhera.
Vahine:Aluško, to je nádhera ty fotky s Cipískem…aspirujete na foto roku 👍👏 závidím ty koně úplně všem tady 🙈 všechny fotky s koňmi jsou krásné, dojemné, úžasné 🌷
Aspoň nejsem s tou závistí sama, hned je mi líp.
Varaxi:May we get the ship to address
Můj milovaný je angličtinář a praví, že tam má být shipment, tj. jestli můžou poslat zásilku na adresu.
Druhá varianta je, že se ptají, jestli můžou přimět loď něco prezentovat/k někomu promluvit. 😀
Asi amíci zkracují,shipmentu bych taky rozuměla 🤣 tak uvidíme,už jsem jim odepsala.
Děkuji za pomoc
Zdravím, vím že OT, ale můžu se zeptat, prosím jaký máte náhubek? Moc děkuju. Anča
efe:Dnes kolem Hradčanského letiště ❤️
Fousatá tlamička, zakroucený ocásek, bílá naprsenka, bílé špičky nožiček. Odkud ten pejsek je? Vždyť je to béžová verze mé Maliny.
Efe, moc gratuluju k přírůstku do rodiny ! ♥️
taky se přidám..prohlížela jsem je pořád dokola…ty by měly jít někam na výstavu..Hlavně ty ve vodě a pak ta 4. Jsou úžasné…👌
Doron:Efe, moc gratuluju k přírůstku do rodiny ! ♥️
Ba ne, bordíka máme my 😇
Trickyvoo:Fousatá tlamička, zakroucený ocásek, bílá naprsenka, bílé špičky nožiček. Odkud ten pejsek je? Vždyť je to béžová verze mé Maliny.
No Malina je asi větší? Tahle má jen osm kilo. Ale podobné si jinak jsou 👍🏻