Mám dneska strašně blbou náladu .
Vzala jsem minulý týden všechny psy na cvičák, někdo tam byl s háravou fenou, Gučkovi z toho úplně hráblo v hlavě .
Taky jsem tam Gučou zkusila žebřík, všichni koukali, jak to dal na první dobrou, je opravdu hodně fyzicky zdatnej a šikovnej.
No.., včera mi Guča normálně utekl u domu, hledala jsem ho po celým okolí a pak našla úplnou náhodou na dvorku za jedním domem, musel tam skočit z výšky tří metrů, hárala tam fena.
Dneska utekl zase, kamarád byl se psy na zahradě, jen se na chvíli zdržel s ostatními kluky ( byl to řádu desítek vteřin, mám to na kameře) a Guča zase v p….i.
Hledali jsme ho na kole, autem, ptali se všech lidí, hodně z nich říkalo, že ho viděli, byl u Vltavy, byl u školy, byl u Hornbachu, byl ve Slivenci, potkali jsme ho v lese.., byl na hřišti..
Stála jsem celou dobu u přejezdu, jezdí tady hodně vlaků, ostatní hledali.
Vrátil se za čtyři hodiny, resp. byl dopadenej, když se vracel.
Zjistili jsme, že vylezl po žebříku na střechu garáže ( byl tam opřený ten žebřík ), přeskočil na vedlejší garáž a pak byl fuč.
Jsem z toho strašně naštvaná , protože jsem asi otevřela Pandořinu skříňku, jak jsem s ním skákala překážky a ukázala mu jak používat ten žebřík.
Zahradu máme velkou , všude plot metr osmdesát a bojím se, že to teď nebude stačit.. Mladší psi si tam chodí hrát a hodně ji využívají, měli tam pořád otevřeno, teď to už nejde..😞
Nikdy bych nevěřila, že mi ve svých deseti letech přichystá takový překvapení.
Jak jsem stará, tak jsem blbá, nejradši bych si nafackovala, a zlobím se i na Guču ( tu marockou rafinovanou potvoru) i když za to nemůže.