taky myslím, že hormony hrají svoji roli… koneckonců to vychází na období falešky
Jak se vám venčí?
…no já vás trochu uklidnim….Keliš se pravidelně rozbije v týdnu před každou zkouškou a je to pak v pohodě, protože ho dokážu na poslední chvíli spravit….
“Včera jsem měla chuť ji při tréninku praštit, rozbrečet se a odejít. Zřejmě má v 16 měsících pubertu. V pořadí už asi pátou”
došla jsem k poznání (jako prvomajitel feny, po dvou klucích), že příčinou je to zvýrazněné osobní zájmeno, tečka. To vysvětluje vše, úplně a zcela. 😄😎😉
držím palce….
My jsme tento týden trochu pocvičili se zvěří, vyfotit jsem stihla jen Dráčka. Od pátku se hrozně oteplilo a občas i prší, takže všechny zbytky sněhu už jsou pryč a začalo opět blátivé období, denně se musí uklízet a prát. A taky všichni začali extrémně línat.
My dneska nečekaně 😛 zase Rakovecké údolí. 🥰
Dokončili jsme minulý týden načatý okruh a dali si krásných 13 km. Třetina byly docela krpály, třetinu jsme se brodili v bahně a vodě. No nožičky dostaly zabrat. 😀
Červená bundička šla na vodítku, takže utečenci NULA. 😂 Dementa dne vyhrál Merlin, když skočil do studny. 😏
A copak ten černej, že vyfásl košík?
Trickyvoo:A copak ten černej, že vyfásl košík?
Cestou tam se v autě pohádali s bíglem. 😏 A šel s námi kamarádky malý psík, tak ho měl ze začátku preventivně, aby si srovnal priority. Dědek blbá. 😂
Asi bígl provokoval 😀.
Já venčila o víkednu opět v okolí Prahy. V sobotu jsme šli z Vonoklas na Karlík a zpátky. Zajeli se kouknout na Ameriku. V neděli jsem pak prošla zase Modřanskou roklí.
Malina na procházce vlítla do křoví a na ta chlupy na zádech se jí nabalily bodláky a než jsem stačila zareagovat, rozhodla se to orvat tlamičkou a nabalili se jí na chlupy na na tlamičce 😂. No ale jsem houby akční fotograf, místo toho, abych to nejdřív vyfotila, tak jsem jí to pomohla sundat.
…vzpomínka na nějakou dobu nazad…..abeb uklízení po mejdanu….
….také minulost….nácvik na budoucí obíhání maket….
Trickyvoo:Asi bígl provokoval 😀.
No oni v tom byli oba trochu nevinně. Na rozdíl ode mě.. Já mám u těch laboratorních bíglů pořád strašnou paranoiu, že se ztratí. Takže jezdí i v autě se šňůrou. Kluci jeli spolu ve velké kleci a nějak se do té šňůry zamotali a Réma chytil asi nerva, že mu bígl něco dělá. 😏
…..a ještě aportovaci…..
…..a ještě jedna….
Jak už jsem říkala dřív, Keliš na hrad 👍
…..zatím bych to viděla na roli kancléře🙂
Pamatuju si videa ještě z iF a ráda jsem si je nyní připomněla, protože Kelišek je prostě borec 👏 s těma penězma taky dobrý 👍 jj, Keliš na hrad!😀
…..no ono s tím podáváním bankovek je docela legrace, když sedíme ve vinárně a někdo chce platit a neprozřetelně položí bankovku na stůl, tak pokud to je poblíž, tak si ji Keliš bez zaváhání stáhne ze stolu a cpe mi ji do ruky…
Kilian:…..no ono s tím podáváním bankovek je docela legrace, když sedíme ve vinárně a někdo chce platit a neprozřetelně položí bankovku na stůl, tak pokud to je poblíž, tak si ji Keliš bez zaváhání stáhne ze stolu a cpe mi ji do ruky…
😂😂 Tak to chce naučit ho ještě být nenapadný a máte vyděláno 😂
…..on to dělá velmi hbitě a hlavně to nikdo nečeká…