acher:Dnes jsme vyrazili o hodinu déle,bylo mrazivo -12°,včera jen -6°,ale krásně.No dalších 14 dní zase večer s čelovkou.
Je to krásný Pan pes. Důstojnost sama.
acher:Dnes jsme vyrazili o hodinu déle,bylo mrazivo -12°,včera jen -6°,ale krásně.No dalších 14 dní zase večer s čelovkou.
Je to krásný Pan pes. Důstojnost sama.
Včera jsme měli oslavu narozenin. Tak jsem se snažila Malinu unavit, aby byla na oslavě hodná, což se mi povedlo. Včera bylo opravdu nádherně.
Orionka:Je to krásný Pan pes. Důstojnost sama.
Děkuji,možná k stáru bude i rozumnný.
Sardullah:Tý brďo…nedávno jsme měli takový štěněcí záprtky, viď??…A teď už 4 roky…Gině budou 28.3. ...to to letí. 😴…
Jo Alanovi 10.2.,jak ta zvířata rychle stárnou.Já to tedy říkám i vnoučatům,ale u sebe si to nechci připustit.Vždyť tahle naše princezna už půjde do školy.
Bobca:No a pak jsem se v jednu chvíli otočila za sebe, podívala se na psy a hlavou mi proběhla myšlenka: ku*va však já nemám psa v červené bundě!?!? Ta kráva šla normálně s mýma psama mě za patama. A já fakt vůbec nevím, jak dlouho. 🤣🤣🤣
Dnes už podruhé jsem vybuchla smíchy😊Poprvé na “třetím víčku” Raduš bojovala s novým “Volvem”..a teď😇..No je mi tu s váma fakt dobře👌👍😇
Jo a ty fotky jsou boží😇
Hele ona byla docela klika, že měla tu bundu. Dost možná bych si jí totiž v tom chumlu mých psů jinak ani nevšimla. 😂
Tak dneska ještě dalších sedm kiláčků. Chtěli jsme víc, ale dost nepříjemně jsem se při nakládání psů jebla do kolena, tak jsem to zkrátila. 😏
Bylo nádherně. Ale teda i polňačky jak sklinka, takže jsme šli šnečím tempem. 😄
A našli jsme televizi. 😲
Co myslíte, komu patří stopa? 🤔
Pro srovnání velikosti manželova noha, bota vel.44
Konečne krásne počasie a víkend 🙂 Tak sme bruzdali iba na našich lúkach poliach Trochu sme aj sankovali ….
Irma19:Co myslíte, komu patří stopa? 🤔
nešel tam Yoda ?? V bahně se snadno stopa zvětší… a stopy od něj jsou pak jak od medvěda 😄
Irma19:Co myslíte, komu patří stopa? 🤔
Hm, medvěd by měl asi větší….
Si vždycky ŕíkám, tak kdy první ? A ono už…dnes ráno u nás -10
Sarah01:Hm, medvěd by měl asi větší….
Medvěd má pět prstů. 😀
impact:Medvěd má pět prstů. 😀
To vím. Otázka byla myšlena jinak - jaká rasa psa zanechává tak velké stopy.
Důležitým faktorem bude to bláto, kdy pes packu roztáhne na maximum, když hledá oporu.🙂
přední tlapa od dogy či jiného mamuta
acher:Jo Alanovi 10.2.,jak ta zvířata rychle stárnou.Já to tedy říkám i vnoučatům,ale u sebe si to nechci připustit.Vždyť tahle naše princezna už půjde do školy.
Tý brďo…tak princezna v mých představách je stále to prtě jako na fotce s tím štěňátkovým Alánkem…😉
Kavkazan - pes.
Sardullah:Tý brďo…tak princezna v mých představách je stále to prtě jako na fotce s tím štěňátkovým Alánkem…😉
To je,viď,vždyť její bratr z té štěňátkovské fotky už je třeťák a velký kluk.Strašně to letí.
Středoasiat - pes,s jedním chodí okolo a tlapa ve sněhu je za dvě Alana.
impact:Medvěd má pět prstů. 😀
A úplně jinačí tvar a délku drápů.
Irma19:To vím. Otázka byla myšlena jinak - jaká rasa psa zanechává tak velké stopy.
Důležitým faktorem bude to bláto, kdy pes packu roztáhne na maximum, když hledá oporu.🙂
Viz výše - cokoliv velkého.