to si netroufam hadat, ktere plemeno v tomhle vyhrava 🤣 Ale podle me to odkoukavaji psi od sebe navzajem 😀 i mezi plemeny. Protoze i ja kdysi mela cistotne psy 🙂 A nějak se to zvrhlo. Od kamosky hovika to kdysi odkoukala canicka a uz to jede …
Ale asi ne kazdy psi jedinec je natolik prefikany, aby k tomuhle uceni odkoukavanim byl nachylny. Bracha Venci, co zije v jine rodine - to nedela.
“Protoze i ja kdysi mela cistotne psy 🙂 A nějak se to zvrhlo.”
Přiznejte, kdo toho psa do bahna hodil, případně poslal. Podle toho jak se tváří nešťastně, sám to nevymyslel. Chudáček pes 😇
To jsme šli v srpnu na Rabštejn u Rýmařova, byl to úvoz a v těch vyjetých kolejích takové to už mlaskajici bláto. Bohužel jsem si toho všimla pozdě, kdy prostě přivolání už jaksi nebylo možné. 😂
Kamarádka měla flatku a dělala úplně stejnou věc, jak viděla louž( na vojenském cvičáku půl i půl metru hluboká), důkladně se do ní ponořila, ale s úplnou lábuží a důkladností, aby to bylo všude. To byl i první pes, kterého jsem viděla se dobrovolně potápět v rybníce. (kachna pod vodu, pes za ní, a to několikrát)
Ještě, že to byl pěškovýlet! Dovedeš si představit jet nějakým dopravním prostředkem (jakýmkoli)?? Já ne! 🤣
To je jen přepudrování, ale když vám pes i k tomu smrdí jako ho*no od dvoumetrového chlapa nebo padají z něj červy a sliz z chcípliny , to je pravý adrenalin…
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 08.01.2024, 22:55:20
To mi povídejte…🙂
Nám se jednou pes navoněl ve zdechlé rybě u přehrady. Jenže my pak museli zpět autem! Myslím, že jsme měli všichni hlavy z okýnek venku, včetně řidiče! 🤣
Mě z té zimy ohluchla fena.Venku vichr,náledí,zima,já včera ráno oblíkám sebe-reakce na oblíkání-0,oblíkám Žeryka-taky nic,pak volám-od,dem ven,pudeš se vyčurat!procházka-nic!Dojdu k posteli,kde leží čučí na mě-opakuju z deseti centimytrů slova jako -vycházka,čurat-podlézám slovy-dostaneš pak PIŠKOTEK!A nic….oblíknu ju v posteli,jdeme ždibíček po dědině,dopředu nechce zpět táhne a povely pomalu,čekej taky nic…..nikdy neslyšela,nezná,neumí,hluchá je….ale test otevření psí skřínky a ledničky prokázal,že tyhle 2 věci slyší dokonala….😀zmetek šedej zimomřivej je to🙂no tady furt vichr,uvidíme jestli to zvíře nezdárný zmrzlý bude zase hluchý🙂a to chodíme kousek