V rámci zachování dobré nálady pojďme obnovit toto osvěčené téma! Na ifauně jsem se zapomněla pochlubit, že jsme minulý víkend poprvé spali pod širákem. Podařilo se, že pes v noci neodešel, jak jsem se obávala. No ono když jsem skoro nespala a pořád dávala pozor na to, abych držela vodítko, aby se pes tulil a byl přikrytý spacákem, to by se mu odcházelo blbě :D Prý se vyspinkal moc hezky a od té doby se doma v noci průběžně ptá, jestli jsem si jistá, že má spát jinde než my. Achjo .... :D
Pěkně. Já to plánuju na červen. Pod širákem jsem spala naposled před... no... je to hooodně dlouho 😄 A pro štěndo to bude úplná premiéra. Jen váhám (už druhý rok), jestli zkusit hamaku. Asi do toho půjdu.
Včera jsem u nás za vsí potkala nutrii. Hodně mě to překvapilo. Dost let jsou v Pardubicích, v Hradci. Ale že doputují přes Chrudimku a potoky až k nám, to jsem nečekala.
Hamaku hodně vytáhnout do rovna a stejně vás budou bolet záda. Já spala několik nocí v hamace kdysi a teda... zlatá tvrdá zem. Nejsem zvyklá spát na zádech, jenže v hamace to pohodlně moc jinak nejde... A už vůbec nejsem zvyklá spát na zádech v oblouku...
Hamaku hodně vytáhnout do rovna a stejně vás budou bolet záda. Já spala několik nocí v hamace kdysi a teda... zlatá tvrdá zem. Nejsem zvyklá spát na zádech, jenže v hamace to pohodlně moc jinak nejde... A už vůbec nejsem zvyklá spát na zádech v oblouku...
Na to radí ležet trochu šikmo. Tak uvidím. Láká mě to.
Jsem ráda, že už jste tu a že Vám nezdrhnul v noci pesan. A on zkouší, jestli nemůže do postele? Hmm, to taky bělouš taky zkoušel a teď ví, že to jde jen, když není páneček doma....
Vahine: Jsem ráda, že už jste tu a že Vám nezdrhnul v noci pesan. A on zkouší, jestli nemůže do postele? Hmm, to taky bělouš taky zkoušel a teď ví, že to jde jen, když není páneček doma....
On nesmí ani do ložnice, o tom nehodlám diskutovat :D Ale on ano :D
Vahine: Jsem ráda, že už jste tu a že Vám nezdrhnul v noci pesan. A on zkouší, jestli nemůže do postele? Hmm, to taky bělouš taky zkoušel a teď ví, že to jde jen, když není páneček doma....
A tady fotečka sice ne z venčení, ale byl u nás na návštěvě můj psí "vnouček" australáček Ikuška... tak foto s naším Matýskem. Bílá pastevecká krasavice na fotce není, protože ta se na ty dva pubescenty může krajcvajc..
Dneska jsme se s kamarádkou a štěňaty jely podívat na blízký dogtrekking a přidružené závody. A střihly si kočárkovou trasu na 5 km. Byly jsme u Řeky, Moře, vlastně u rybníka - jasné?