honzapm:Všechny zdravíme a máváme.
Javorko, nejela jste letos na Chelsea?
Proč vono je to vždy v termínu, když líhnu kuřata?
Ach jo.
Phorum - a kdo vy vlastně jste? Já jsem zvědavej.
Tak já se trochu rezepíšu. Vyrostl jsem mezi zvířaty a v chovu pokračuji. Mám indické běžce a začal jsem před lety se slepicemi vlaškami, bezocasými araukanami a hybridkami.. později zelenonožky které mi zlikvidovala liška. Nikdy se mi nepodařilo to udržet čisté, takže z toho je klasický dvorkový mix. Loni jsem zkoušel odstartovat čistokrevný chov koupí NV brakelek zlatých černě pruhovaných přes poštu, bohužel se nepodařilo ani jedno kuře. Jsem od Jeseníku, takže obklopen Polskem kolem sebe moc chovatelů nemám. Letos z 15 vajec Lavender, taky poštou, mám pod kvočnou 4 kuřátka. Lavender mě zaujala, ale jestli se tomu dá říct plemeno...
Z ifauny mě asi znát nebudete, spíše jsem jen četl. Ale jak se začalo oznamovat že se zruší diskuze a začala první cenzura odkazů na náhradní weby, tak jsem si říkal, že zabojuji a poslal jsem snad 100 lidem odkaz sem v soukromých zprávách.. za což mi zablokovali všechny profily.😄 Nejstarší je GaIif, jediný funkční Lontak a vznikaly jen pro občasné dotazy, nějak jsem se jich nedržel. Mám vzdělání blízké biologii, takže se tak obecně jakž takž orientuju a občas poradím v teraristice, v hmyzu, okrasném ptactvu, drůbeži atd. nebo aspoň odkážu. Na povídání moc nejsem ani nemám tolik čas, takže moje aktivita postupně utichne : ), ale občas sem určitě zase kouknu. Podobná komunita se těžko hledá a myslím, že by těžko ještě někdy něco podobného mohlo vzniknout. Proto mi na tom tak záleží, i když se až tak neúčastním, čerpám ale hodně. Jestli se podaří zachránit diskusi na iFauně, to teda nevím. Ale budu sem kvůli tomu chodit, zda se něco nechystá, nějaký ten povel k hromadné deaktivaci či co. A na závěr kuřátka lavender : )