Lenacia:Doron: Pro Lenacia ( na mobilu mi nejdou citace): Jako arogantní vidím především nové majitele, ani se neobtěžovali napsat nějaké vyjádření. A původní majitel jim to neměl prodávat. Bylo to takové české chovatelské národní bohatství :). Jasně, že Švédové s tím budou nakládat s neúctou :(. Ani netuším, jestli je ve Švédsku taková chovatelská tradice jako u nás, řekla bych, že ne, to by asi věděla Assil. Myslím, že redakce tím nadšená není. Nejsem moc zlomyslná, ale novým švédským majitelům ze srdce přeju, ať se jim podnikání nezdaří !
Konec iFauny
Teda ifauna bude vlastne bazos na psy a mačky a vtáčky?
Nice.
No, čo už.
Sa stále hovorí, že treba vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, tak sme to urobili asi všetci, čo sme tam chodili, muhehe.
Myslíte, že někoho z nich zajímá 80letý český včelař?
(jednatel iF - s tím vysokým čelem)
Na nich to ale vůbec nezáleží. Si to představujete jako že pár lidí má rádo zvířátka a chce nějaké blaho pro ně nebo co, ale tohle je jenom čistá investice. Partička mladých naivních si myslela, že bude cosi troubovat se zvířátky po netu, a ejhle, minus, minus všude, tak hledali injekce... no, ne, nikdo mi nedá peníze, abych je rozhazovala za krávoviny, to měli vědět.
https://thehub.io/startups/pet-media-group
https://www.crunchbase.com/organization/back-in-black
Oni tady taky nemohli koupit nic jiného, Seznam se sídlem na Kypru a bazos kdovíkde to neprodají.
Těm děckám nepatří vůbec nic.
mastnacekk: Dalsi.... https://nasefauna.cz
Tam mě to nepustí, musím kysnout tady :-)
To jsem nedal jako utikejte tam, ale spis odstrasujici priklad, kravy na uvodni fotce zrejme vygenerovala AI, protoze vypadaji jako smrncnuty SAO. Monopol ifauny byl pro chovatele lepsi.
Tak jsem vás taky našla, hurá :-) moc nepřispívám, ale ráda čtu. 👍
kupodivu sem ji dala... Prostě ve chvíli, kdy se začalo dít něco, co se mi zásadně nelíbilo, tak já tam nebudu.
Je fakt, že já jsem taky dala výpověď, když se mi přestalo líbit prostředí a přístup vedení k lidem. Ale to se mě osobně dotýkalo, no.
Dala jsem výpověď ve škole i v práci. Z přesvědčení. Ale to byla jiná doba. Teď není vhodná doba. Ale. Z whois se dá zjistit plno věcí, např. že někdo není jen obyčejný admin. Fuck iFauna.
megi-the-pes:Dala jsem výpověď ve škole i v práci. Z přesvědčení. Ale to byla jiná doba. Teď není vhodná doba. Ale. Z whois se dá zjistit plno věcí, např. že někdo není jen obyčejný admin. Fuck iFauna.
Ja tiež, dvakrát, raz cez koronu, teraz opäť. Ale to neznamená, že hneď druhý som prestala robiť svoju prácu.
taky jednou budete starý...Třeba se vám jeho zkušenosti jednou budou hodit.
Bobca:taky jednou budete starý...Třeba se vám jeho zkušenosti jednou budou hodit.
No ano, to tím právě Honza myslel.
Že se někomu budou zkušenosti starého včelaře hodit, a nové mladé progresivní majitele iFauny takový včelař a jeho zkušenosti vůbec nezajímají. :-)
Arbora:megi-the-pes:Dala jsem výpověď ve škole i v práci. Z přesvědčení. Ale to byla jiná doba. Teď není vhodná doba. Ale. Z whois se dá zjistit plno věcí, např. že někdo není jen obyčejný admin. Fuck iFauna.
Ja tiež, dvakrát, raz cez koronu, teraz opäť. Ale to neznamená, že hneď druhý som prestala robiť svoju prácu.
to po nich ani nikdo nechce... můžou klidně zůstat.... pak ovšem ať netvrdí, jak jim na jejich uživatelích záleží. A jak vlsastně to bude všechno super! A žůžo.... jen teda tam budeme moct jen sdílet inzeráty pejsků a kočiček. Jakože, já bych na to prostě žaludek neměla takhle oznámit lidem, že tě zajímá jen minimum celého osazenstva ifauny... a když dostanou negativní zpětnou reakci, tak je jen všechny umlčím. Já být redaktor, který měl ifaunu rád, bych se nedokázala vyjádřit ve stylu že sou mi všichni ukradení a doufám že se pejskaři nakonec vrátí. To pro mě není podání výpovědi přes noc.
Konec jednoho, vznik druhých.
https://faunamarket.cz/
.
Honzicku, ty jses uplnej milacek. Taky tam zalozis teplakovku? Mas ji snad vsude povalovat.
Umis neco jineho nez ndavky a urazky? Od tebe jsem za posledni 2 roky necetla nic slusneho nebo nedejboze prinosneho