tak jsem svůj příspěvek (poslední na psech) upravila - že fotky k příspěvku už budou tady... Zatím to prošlo... ale myslím, že to zmizí brzy
Konec iFauny
zofre:KE,Lichokopytníci, EQ, ifauna.....
" ... tam, kde hy-, tam, kde hy-, tam,kde hynuli sobi..."
Kdybych měla potřebu připomenout něco z rohanské minulosti, třeba.
Občas " se mi chce něco říct, a já něco řeknu ! " :-D.
A ráda čtu psy, kočky a ovce a kozy.
Děkuji zdejším provozovatelům.
Hip, hip....hurá🙂😄
PS: Jsou tu teda nějaký prehistorický smajlíci 🙂
baf.... a lidé z Ifauny už vědí
vyjádření ifauny je velmi zábavné (a pro mě stále arogantní)
"Dobrý den, zcela upřímně - snažíme se komunikovat, jak jen je to možné, ale náš tým je poměrně malý a zpráv dostáváme opravdu hodně. Rozhodnutí o takto razantní změně iFauny učinili noví majitelé a není v moci českého týmu tyto zásadní věci ovlivnit, stejně jako nejsme oprávněni poskytovat podrobné informace o fungování webu nebo jeho statistiky.
Je zcela přirozené, že se tyto změny celé řady uživatelů dotýkají, ale prosíme o trochu pochopení. Pevně věříme, že nová podoba iFauny časem uživatele přesvědčí o svých kvalitách, byť už nebude určena pro tak široké spektrum chovatelů, jako tomu bylo doposud." tak tady mě teda máte... Na tohle sem jim, řekla že i kdybych začala chovat psy nebo kočky tak bych raději použila Sbazar, než ifaunu.
:-)
Tak koho nemáme?
On bude problém v těch, co už jen převážně četli nebo chodili jendou za dlouhý čas.Asi musíme každý informovat alespoň ty, na které máme kontakt.
Inzerát na bazoš?
Do Bažiny na EQ?
Heh tak jsem to taky připsala jako poslední do svého příspěvku právě ve vlákně ifauny o zrušení. Třeba to někoho ještě dovede sem za námi.😄
Zdravím, na IFauně jsem nikdy nic nepřispěla (sem píšu poprvé), vždy jsem jen četla a i tak to byla pro mě rána. Diskuze byly velice nápomocné a nebo prostě ,,jen" zajímavé a skvělé trávení času při dlouhé pauze na oběd. Každopádně doufám, že se tady všichni sejdete a přeji vám všem hodně štěstí s vaším zvířecím osazenstvem. :))
Zero:Zdravím, na IFauně jsem nikdy nic nepřispěla (sem píšu poprvé), vždy jsem jen četla a i tak to byla pro mě rána. Diskuze byly velice nápomocné a nebo prostě ,,jen\' zajímavé a skvělé trávení času při dlouhé pauze na oběd. Každopádně doufám, že se tady všichni sejdete a přeji vám všem hodně štěstí s vaším zvířecím osazenstvem. :))
Jako bych to psal já : ) i když sem tam jsem něco přispěl. Kromě vědomostí jsem tam chodil načerpat energii... a zahnat chmury všedního dne.👍
Ifauna ,dostala cílený, smrtící úder, jako po hadráku vše ostatní, nejen stát, ekonomika, armáda, průmysl,zemědělství, soběstačnost v potravinách,kultura, lidská práva, vše se dělá pro zisk , bez ohledu na následky-viz očkovací šílenství, vrbětice,, všechno je rozkradené, tzv. privatizované, přitom neřešitelně, uměle zadlužené, sockám je vnucováno,aby moc netopili, nesvítili, nežrl.., nechlastali, hlavně se moc nemnožili a nemysleli, rozdíl mezi touto zvrácenou formou demokracie, řízlou fašismem a otrokářstvím, jsou jen kosmetické
Nejtrapnější je to, že když s tím švédové přišli, tak Šáryna měla okamžitě podat výpověď. V dnešní době je volných míst tisíce. Ale ne, ona sklopí hlavu a skáče, jak oni pískají. Toto jí nelze odpustit, tolerovat. S tímhle se jí nebude dobře spát.
Že se paní Šárka rozhodla dělat tomu křoví, to je její problém. A ještě to zabalit do těch keců o společných letech. Ale ona si tu novou práci bude muset hledat tak i tak. Protože prostě švédi nepochopili a Šárka nepředala tu informaci, co vlastně kupovali a čím byla podmíněna návštěvnost toho webu, se kterou ho kupovali. Takže kupovali možná slepici, co snášela zlaté vejce, ale udělali z toho chlazené kuře.
Ano, přesně tak.
Ztraceno v překladu jedné ambiciozní absolventky ČZU.
Je úplně fuk, co říkají lidi v kanclu tady v Čechách.
Investoři to vzali, aby měli další inzertní web do svého balíčku.
https://www.petmediagroup.com/brands/
Ještě před pár dny tam o ifauně nebylo kromě loga nic. Teď prý vedoucí na trhu se zvířaty. :D :D
Asi to nestálo moc, když ten obchod nemusel nikdo schvalovat. Jak velké máte prasátko? :-)
Od zítra začínám recenzovat...
megi-the-pes:Je úplně fuk, co říkají lidi v kanclu tady v Čechách.
Investoři to vzali, aby měli další inzertní web do svého balíčku.
https://www.petmediagroup.com/brands/
Ještě před pár dny tam o ifauně nebylo kromě loga nic. Teď prý vedoucí na trhu se zvířaty. :D :D
Asi to nestálo moc, když ten obchod nemusel nikdo schvalovat. Jak velké máte prasátko? :-)
Od zítra začínám recenzovat...
takže oni kupují category leaders. takže koupili web, který splňuje jejich požadavky: je tam inzerce, je to staré, je to market leader, má to hodně uživatelů z mobilu a teď pozor: má to Highly engaged audience A první co udělají je, že tu Highly engaged audience vyženou pryč. To dává smysl, že?