Sarah01:My z iFauny to víme, proto jsme tady.
Tak nějak. Zvládneme to.
kometa
Ifauna končí, už nebude možné diskutovat ani nabízet/shánět.
My z iFauny to víme, proto jsme tady. 😉
Doufejme, že se sem postupně přesune většina ifaunovských koňáků a všechny zajímavé diskuze nezmizí v uzavřených skupinách na facebooku.
Sarah01:My z iFauny to víme, proto jsme tady.
Tak nějak. Zvládneme to.
kometa
KatyQ:Doufejme, že se sem postupně přesune většina ifaunovských koňáků a všechny zajímavé diskuze nezmizí v uzavřených skupinách na facebooku.
Tak nějak. Zvládneme to.
Anonymní:KatyQ:Doufejme, že se sem postupně přesune většina ifaunovských koňáků a všechny zajímavé diskuze nezmizí v uzavřených skupinách na facebooku.
Jsem na značkách.
Adminové jsou tu aktivní a pilně vylepšují, již lze odesílat příspěvky na jedno kliknutí, mám z toho ohromnou radost, že nás tu přijali :-)
Ano, postupně to tu vyladíme :). Další naší prioritou je verze pro mobilní telefony a tablety.
Týýýýjo, tak jsem se dokonce zaregistrovala .))
Doufám, že dorazí i ostatní velká jména z IF, mají co říci :)
JanaJanaJanaJana:Týýýýjo, tak jsem se dokonce zaregistrovala .))
Doufám, že dorazí i ostatní velká jména z IF, mají co říci :)
Byla by fakt škoda, kdyby s ifaunou skončili jako bodlinka... možná o tom tady ani neví a na iFauně jim to ani nemůžem napsat aniž by nás blokli... Zrzavci už to tam chytala dvakrát.😛
Bodlinka skončila s Ifaunou? Škodaaaaa!
Jen škoda, že tu nejsou lajky :)
Podle meho proste zavreli komplet diskuzi - jiz nelze vubec prispivat. Sama jsem se k aktualnimu deni nijak nevyjadrovala a stejne nemohu napsat novy prispevek :/ Jsou to fakt poserove. Radeji forum blokli, aby zabranili sireni informaci o presunu sem. Je mi lito vsech, kteri se to do ted nedozvedeli. Ale treba si sem nakonec nejak najdou cestu :)
JanaJanaJanaJana:Jen škoda, že tu nejsou lajky :)
Prý už na tom pracují:D
Galif
Přesně, na IF uzamkli celou diskusi, to je ale trapnost nejnižšího kalibru, už nebudu slušná. Dobře jim tak.
Někdy je konec blíž, než si člověk myslí. My už jsme to zažili v roce 2018, kdy nám hromadně blokovali profily - kvůli tomu vznikl malochov cz. Takže nás blokace pojmů, slovních spojení, nepřekvapuje. Tenkrát jeden admin nezvládl na Ovce kozy jeden vtípek ke státnímu svátku v říjnu a zablokoval snad 40 lidí. To asi nevíte, tak se divíte. My víme a jsme v klidu. A rádi, že tady jsou admini dva, mají jméno a snahu. DĚKUJEME.
Buggyra:Přesně, na IF uzamkli celou diskusi, to je ale trapnost nejnižšího kalibru, už nebudu slušná. Dobře jim tak.
Jasně, je to bloklý úplně celý, jelikož tam nejde ani založit nové téma.
Ještě že jsme si o chovuzvirat stihli říci včera apředevčírem :D
Anonymní:JanaJanaJanaJana:Jen škoda, že tu nejsou lajky :)