Mně se to právě stává i u témat, kde jsem byla třeba včera a dnes jsou tam nové příspěvky, ovšem okál nikde.
A nemyslím, že bych projela víc, než 100 témat diskuzí.
Abych použila výrazivo Espiro, mně též mizí okál! Aktuálně třeba u Třetího víčka a když diskuzi otevřu, hodí mě to na začátek, na první stranu…
Takže tady nějaká chybka bude, stává se mi to i u jiných diskuzí…ale Třetí víčko občas šmíruji🤣a občas tam i něco písnu, tak mě to teď uhodilo do okálu!
Prošel jsem to a bylo to opravdu vyčerpanou pamětí na 100 témat. Paměť jsem pro jistotu navýšil na 200 a udělal jsem ještě jedno vylepšení. Při otevření tématu se teď nově vždy dané téma posune v paměti na začátek. Tedy u témat, do kterých budete chodit pravidelně, už by vám nemělo oko mizet.
Odpověď na příspěvek uživatele rina z 24.07.2023, 03:24:06
Téma jsem zatím uzamkl, takže do něj není možné dále přispívat. Napsal jsem vám soukromou zprávu (ikonka nahoře vpravo), kde se doptávám na nějaké inforamce.
Dobrý den, v posledních pár dnech se mi stává taková nepříjemná věc. Jsem na přehledu diskuzí v sekci Psi. Otevřu si nějakou diskuzi a pak se vracím pomocí tlačítka “Zpět na seznam témat”, ale nevrátí mě to do sekce Psi, ale ještě jako by o krok zpět na přehled všech diskuzí. A když chci jen sekci Psi, musím ji zase zvolit. Při dalším otevření nějaké diskuze a návratu se to stane zase. Můžete na to, prosím, mrknout?