Fikovnice:Phorum:
Já Vám už odepsala - na Vaši SZ, dorazila?
Ano díky, zpráva došla, máte tam odpověď. Mě se nakonec zobrazují i soukromé zpráy👍👍
Fikovnice:Phorum:
Já Vám už odepsala - na Vaši SZ, dorazila?
Ano díky, zpráva došla, máte tam odpověď. Mě se nakonec zobrazují i soukromé zpráy👍👍
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat...další fauňačka se zde chtěla zaregistrovat, ale neustále jí to píše, že odeslání se nezdařilo...tak jen jestli je problém zde a nebo někde na její straně...děkuji.
Zrzavci:Já bych nebyla tak hrrr, přišli jsme sem jako horda a jsme rádi, že tu můžem být, šécko se to poddá časem.
Tak nějak. Ono se to doladí. Nemůže být všechno hned, že jo.
Sardullah:Dobrý den,
chtěla bych se zeptat...další fauňačka se zde chtěla zaregistrovat, ale neustále jí to píše, že odeslání se nezdařilo...tak jen jestli je problém zde a nebo někde na její straně...děkuji.
Tak už nic....už se zadařilo...
Taky velké díky za ty lajky👍
Dobrý den, admine, narazila jsem v inzerci na podvodný inzerát, nebo možná jen na inzerát na štěňata bez PP ale s fotkami zcizenými z inzerátu na štěňata s PP (https://www.chovzvirat.cz/inzerat/182415-prodam-sibirska-stenata-v-brne/ versus https://www.chovzvirat.cz/inzerat/182394-sibirsky-husky-stenata-s-modryma-ocima/). Dávám to sem, nevím, jak jinak to nahlásit.
Dobrý den, admine, v posledních pár dnech se mi stává, že mě systém sám odhlásí, i když mám zaškrtnuto Neodhlašovat. Na chovzvirat.cz chodím ze dvou zařízení, z ntb a z mobilu, a na obou mám zaškrtnuto Neodhlašovat. Na obou mám chrom. Když jsem na jednom a pak po nějakém čase jdu z druhého, jsem odhlášená. Dřív to “drželo”. Můžete na to mrknout, prosím?
Taky se mi to odhlašuje, jak mobil(Android) tak několik různejch zařízení(W10 a W8.1 - Opera). Mě to nevadí, mám pswd manager, jen hlásím..
Zdá se mi to, nebo nejdou u editace příspěvku upravit fotky? Jsem ji vložila, pak dala editaci, fotka se tam nezobrazila, tak jsem ji vložila znovu. A je tam dvakrát. A když damdádamdámadamdádam dámammm dádamdáddám editaci příspěvku, neukazuje se tam žádná.
Jako bez legrace mi nejdou editovat slova a naskakuje tam nějaká šílenost. What??
Editace fotografií upravena, rozhodila se při jedné z předchozích aktualizací. Editace slov by měla být v pořádku, zkuste a případně popište co se děje.
Ze mě si ten web celkově dělá prdelky. Teď jsem posílala soukromou zprávu a dvakrát se mi odeslala jen první věta (mobilní verze google chrome). Až z počítače to šlo poslat celý. 😂
Jen hlásím, že se mi už zhruba 2-3dny neodhlásil účet na žádným zařízení…..
A já hlásím, že mi mizí sledovací očka u témat.
Espiro:A já hlásím, že mi mizí sledovací očka u témat.
Mně ne.
JardaPecival:Jen hlásím, že se mi už zhruba 2-3dny neodhlásil účet na žádným zařízení…..
Mně se to nepravidelně odhlašuje, spíše na mobilu a ne každý den.