😄😄😄
Paměť pitomá!😄
Pálí péčkovací pomýšlení palici, potom pořád pé používám pitomě pořád (i tam kde nemám 😄)
Zrzavci:Pálí péčkovací pomýšlení palici, potom pořád pé používám pitomě pořád (i tam kde nemám )
Phíkovnice párkrát psala - péčkování = pandemická pohroma!🙂
Propadnutí péčkování? Potom pozor! Přijde pohroma - pouze písmeno P používáte - psané, při promluvě, při pokecu. Pozapomenete písmena před P, po P. Povídám, píšu prověřenou pravdu!😄
Zrzavci:Pálí péčkovací pomýšlení palici, potom pořád pé používám pitomě pořád (i tam kde nemám )
Pojmenování po písmenu P pro představitele pHAUNy, pravděpodobně publikace prohibována, protože pojmenování poměrně peprné!
Péčkovací pelíšek? Paráda! Posílám palce pro pidišelmu Phikovnici.
Plaka:Péčkovací pelíšek? Paráda! Posílám palce pro pidišelmu Phikovnici.
Převelké poděkování!
Phido polehává, pospává, přesto potravu přijímá!👍
😄😄😄
Paměť pitomá!😄
Anonymní:Paměť pitomá!
sakra, to jsem já. Zrzavci
Překrásné páteční poledne přeji perfektním péčkovačům. Pracovní pauza probíhá. Pekelně přemýšlím, péčkuji a píši. Pak po práci popeláším po pěšině pro psa.
Popadnu pesana, popapá piškot a poprocházíme se. Prostě paráda.
Péčkování popleteno , písmeno přespolní proniklo.
Při pátku plánovala pEfe potěšit přítomností pramáti. Potom pocítila převeliké píchání podbřišku, pitomá perioda!! Proto polkla pilule, přesto píchání pokračuje... Po práci proto poputuje promtně pod peřinu 😕
Posílám pozitivní paprsek proti protivnému palčivému píchání.
Poradím pořídit pečovatele🙂
LordofYukon:Odpověď na příspěvek uživatele efe z 26.05.2023, 13:36:33
Fikovnice:Plus prosím ostatní: Napíšu zde příspěvek, dám odeslat a VŽDY mi to napíše: Odeslání formuláře se nezdařilo. Až na druhé kliknutí to jde. Také se Vám to tak děje?
Taky. Musela jsem připomenout přihlášení.
Fikovnice:Plaka:Péčkovací pelíšek? Paráda! Posílám palce pro pidišelmu Phikovnici.
efe:LordofYukon:Odpověď na příspěvek uživatele efe z 26.05.2023, 13:36:33