Pro Phikovnici - převelikými písmeny - PO ŽIVOTĚ. Pespiro plácne Pronju po palici🙈.
Efe, strašně moc mě to mrzí. Máte toho poslední dobou trochu moc… Držte se.
Efe, strašně moc mě to mrzí. Máte toho poslední dobou trochu moc… Držte se.
Posílám povzbuzení, posílám politování, posílám podporu !
Pohlazení pro překlaskavou Pefe přidávám ♥️♥️♥️ !
Efe, dlouho jsem přemýšlela co napsat, bohužel to co bych vám chtěla říct, nejde vyjádřit pár slovy. Držte se….
Už je tam všech šest mých holčiček…
Držte se.
Oni tu pořád tak nejak jsou…
Tohle ste mi neměla dělat…
Já musím, potřebujete vědět, že prostě jsou s námi. Nejste od nich opuštěná.
Efe, pokud chcete, poprosím když tak o smazání.
Ani náhodou!
Efe, já na Tebe od včera musím myslet. Pořád…
Kdyby Ti to jakkoli pomohlo, napiš třeba soukromě…pořád to mám v hlavě - kolik odchodů jsi zažila tak rychle za sebou.
Posílám povzbuzení!❤️
Stejně jako paní Zrzavcová a Espiro věřím, že naši blízcí (zvířata, lidi), co nás předběhli v odchodu na druhý břeh, jsou tu stejně s námi - jen nějak “jinak”.
Všem děkuju a omlouvám se, že nekomunikuji. Potřebuju se s tím srovnat sama, v tichosti, v sobě…
Přátelé, pokouším poobnovit péčkovací potlach!😉
Phíkovnice psala: Podnájemníci potopili příbytek pána pobývajícího pod Phíkovnicí. Přitom později potvrzeno: Podnájemníci prosti provinění. Protékalo protěsnění při páce, přitom převelikou potopu prohibuji. Přesto pán Phíkovnici poslal pikčkrs phleku - přítomen prorezavělý poměrně prostorný phlek pod Phíkovničiným pramenem poskytujícím poránu + podvečerní + přesdenní průtok pro pití + poumývání…
Podnájemníci Phíkovnice potřebují přijmout prominutí! Phíkovnice poukazovala, pokritizovala Phidovu poddisciplovanost: Při popíjení packou poodstrkuje pitivo.
Phíkovnice plná paniky: Proplacení poškození pána, přitom prašulí pramálo!😛
Postnu philmový palicolam - Phíkovničin přeoblíbený philm!
Pindície:
- přesympatický pán, představuje “policistu” pro prostory podobné pankráckým prostorám
- páni pobývající pod policisty provedli prohřešky, pro příklad pozabíjeli, povraždili…
- přiveden převeliký přeobrovský pán potemnělé pleti, přitom provinění prost
- postupně pán potemnělé pleti prokazuje přirozenost převyšující properties ;-)
- probíhají popravy - pouštěním proudu při posezu, přičemž produkován pach plus potemnělé páry; postupně pánové popraveni, pánužel poslední poprava proběhne pro pána potemnělé pleti
Poznali Phíkovničin přeoblíbený philm? 😉
Pedit: Plánuji před půlnoci philm pokoukat - pravděpodobně popadesáté! 😂
Zelená míle.
Pochopila, poznala. Perfektní philm i písmenková produkce. Pisatel prostě prima píše.
👍👏
Ronja s motejlem:Pojmenování pána podobné/podle pomazánky.
Pán předával pozlaceného panáčka, pěkně pourážel persóny.
Pravda, parádní pokračovací philm. Přemýšlení působilo pod prsy pobolívání.
Prosím, Pronjo, postněte přímé pojmenování pokračovacího philmu. Phíkovnice preferuje psychologické philmy, potřebuje pokoukat podvečer, předpůlnočně. Přitom povinna promlouvat pro přednášku - Powerpointskou prezentaci. Phíkovnice povinnost pravidelně poodkládá…😢
Pro Phikovnici - převelikými písmeny - PO ŽIVOTĚ. Pespiro plácne Pronju po palici🙈.
Plus Pronja poznala Phikovničin palicolam. Psala - policista pročůraval purpurově. Pán policistovi poléčil pomočovací potrubí plus pouzdravil plyšovou, původně podzemní potvůrku pinknutou po palici. Philm přejmenovala Pícninové přeměření😂.Příspěvek pozapomněla poslat, poté práskla pojmenování Pometa.
Pronja prostě profík!!👏
Poprosím Pespiro - přímluvu pro Pronju! Prohibuji plácání po palici!😄
Pespiro = přítelkyně, pochopí Phíkovničino palicové potemnění, Phíkovnice palicolam pojmenování pokračovacího philmu prohibovala poznat…