kometa:Leona76:Santi:Mluvil jsem s pár chovateli a zatím vůbec netušili co se na iFauně děje. Takže to bude chtít nějaký čas
Ifauna ( končí) - Diskuse okrasné ptactvo
Za sebe bych viděl zkusit oslovit pořadatele chovatelských burz. Co jsem četl, tak z inzerce mají také zmizet, takže na ifaunu už pro ně žádná vazba nebude..
Myslím, že by rádi udělali promo na jiné diskuzní fórum. 👍
Stále nějak bádám, a nemůžu pochopit proč jim diskuse vadila, vždyt i tím byl velký zájem o jejich server...
Lenka76:Stále nějak bádám, a nemůžu pochopit proč jim diskuse vadila, vždyt i tím byl velký zájem o jejich server...
Možná rady zdarma...
Zdravím. :) Snad sem většina chovatelů tu cestu najde. Ifauna byla dlouhá léta (safra, už to bude cca 17 let) můj největší zdroj inspirace ...škoda jí.
Jeden z našich letošních odchovů - latam vlaštovčí. Letos se povedla 3 mláďata. ❤️
Dobrý den , tak už jsem se tady taky zaregistroval. Je jen škoda že se asi vše co se na Ifauně napsalo a čerpalo se z těchto informací zůstane zablokováno nebo ještě hůř bude vymazáno. Má-li někdo nějaké informace nebo možnosti pokuste se ? dát vědět ostatním že se snad zde bude rozjíždět diskuse o našich chovech, tak at' se připojí. RN
Z Ifauny toho moc nezbyde. Pár lidí tady kopíruje a vyzývá k deaktivaci účtů jak na běžícím pásu a snaží se urvat část diskuze pro sebe. Ale to bude opravdu jen část. Zbytek zůstane na Ifauně. Co se s ním bude dít těžko říct. Rozdělí se a z té původní diskuze asi moc nezůstane.
Podle toho, jak provedli převod webu v jiných zemích, tak třeba ani současné uživatelské účty v nové verzi nezachovají.
Stačí se podívat na to, jak vypadaly weby před tím a jak vypadají dnes. Vše je unifikované a vše běží na jejich jednom systému. O převodu obsahu není nikde zmínka. Předpokládám, že ho vždy provedli, ale v jakém rozsahu to nikde uvedeno není. Proto píšu, že TŘEBA současné uživatelské účty převedeny nebudou.
mastnacekk: Prestante histercit. Nez aby jste zapojila mozek, tak radite nesmysly. Kolik vam je? 14? Dejte tem, kteri neco delaj,cas. Doufam, ze ifauna ma zalohy jeste z pred tim, nez zacli lidi magorit.
to reagujete na koho?
Zdravím,koukal jsem na "novou IFaunu" a teda podle mě se sami odepsali! Vylepšení a jaké, vždyť je to nepřehledné a motá se tam páté přes deváté! Proč bych měl sledovat co mě nezajímá nebo teď to tak je a navíc je tam plno zákazů, to nemám rád... koukám na papoušky a mezi se tam objeví psi nebo kočky! No vážený tvůrci, teda klobouk dolů, před vámi nebo takovou prasárnu málokdo vymyslí!!!👎
zjarda:Zdravím,koukal jsem na "novou IFaunu" a teda podle mě se sami odepsali! Vylepšení a jaké, vždyť je to nepřehledné a motá se tam páté přes deváté! Proč bych měl sledovat co mě nezajímá nebo teď to tak je a navíc je tam plno zákazů, to nemám rád... koukám na papoušky a mezi se tam objeví psi nebo kočky! No vážený tvůrci, teda klobouk dolů, před vámi nebo takovou prasárnu málokdo vymyslí!!!👎
Naprosto souhlasím, inzerce chaos. Nejdříve jsem chtěl inzeráty dávat i tam, ale kašlu na to.
zjarda:Zdravím,koukal jsem na "novou IFaunu" a teda podle mě se sami odepsali! Vylepšení a jaké, vždyť je to nepřehledné a motá se tam páté přes deváté! Proč bych měl sledovat co mě nezajímá nebo teď to tak je a navíc je tam plno zákazů, to nemám rád... koukám na papoušky a mezi se tam objeví psi nebo kočky! No vážený tvůrci, teda klobouk dolů, před vámi nebo takovou prasárnu málokdo vymyslí!!!👎
No taky s tím bojuji,pak na každé stránce nejdříve nahoře zvýhodněné inzeráty ...:( škoda, ale takto to zazdi