Snad s tím lidi úplně neseknou a dohledají to třeba tady ... a poznají známé tváře😄
Třeba se to tady rozjede, když diskuse na Ifauně končí
Třeba se to tady rozjede, když diskuse na Ifauně končí
Snad s tím lidi úplně neseknou a dohledají to třeba tady ... a poznají známé tváře😄
Na ifauně mažou celá vlákna a blokují a mažou profily😢
No mě to taky smázli odkaz na tyto stránky nechápu na to čas mají....
Tak už nejde diskutovat na Ifauně
Zdravím Vás
a jsem tady.. , i když já spíš čtu nebo se ptám... :-))
kaka
Dobrý dne, já úplně nechápu. Jací zelení šílenci? Vy víte něco blíže, proč se na ifaune přestalo diskutovat? Vůbec netuším co tím chtěl kdo docílit, kromě naprosté likvidace webu...??
David2013: Protože, je dneska taková krásná doba. Jinak vás zdravím z ifauny pod nickem David 2013. Tohle je názorná ukázka jak politika nemá nic společného s naším chovem. Je hezké být optimistou, ale je lepší být realistou. Tihle ti zelení šílenci jsou zkázou všeho, už se nebere v potaz, že se takhle pomohlo zachránit spoustu druhů zvířat, nebo rozšířit jejich nízký počet v přírodě. Je hezké říkat kdo chová srdcem vydrží, ale pokud nám nastaví takové normy, které člověk při této drahotě prostě nedá, tak můžete chovat srdcem, čím chcete, ale spoustu i srdcových chovatelů to položí.
Bohužel je to smutné ,a už vidím jak se mažou i inzerce. A třeba zmizela uplně diskuse o Krušinovi to je taky asi naschvál,protože si to vyžádal, tak si to mohli lidé aspon přečíst, když už se nadá diskutovat.
ladabiel:Odpověď na příspěvek uživatele David2013 z 26.05.2023, 23:11:16
Dnes jsem doladit profil a ruším účet na ifauně. Doufám, že se tady potkáme všichni z ifauny!
Kéž by, že jsme tady ví podle mě zlomek lidí z ifauny.
Tak po 14letech opět aktivuji svůj profil zde na chovzvířat 🙂
Vkládám odkaz na článek o iFauně. Je to takové shrnutí..
Sejf:Kéž by, že jsme tady ví podle mě zlomek lidí z ifauny.
Uvidí se časem ...
Mluvil jsem s pár chovateli a zatím vůbec netušili co se na iFauně děje. Takže to bude chtít nějaký čas 😉
Santi:Mluvil jsem s pár chovateli a zatím vůbec netušili co se na iFauně děje. Takže to bude chtít nějaký čas
určitě pro ty starší to bude složitější.... ale snad to dají
Leona76:Santi:Mluvil jsem s pár chovateli a zatím vůbec netušili co se na iFauně děje. Takže to bude chtít nějaký čas
Santi:
Mluvil jsem s pár chovateli a zatím vůbec netušili co se na iFauně děje. Takže to bude chtít nějaký čas
To teda, jo, ti se o tom dozví až na burzách a setkáních. Kolikrát jiný kontakt než ifaunu na většinu z nich nikdo nemá, takže se to musí postupně prošuškat mezi lidmi až k nim.