lupus4:😉
Jak tomu máme rozumět, je to váš úspěch?
😉
lupus4:😉
Jak tomu máme rozumět, je to váš úspěch?
Anonymní:Jak tomu máme rozumět, je to váš úspěch?
Ne, není to můj úspěch 😉 - to bylo pro Petra (k “oční” teorii) a pro ostatní chovatele PH, co tuhle úspěšnou holubičku třeba ještě neviděli ….
PS. Vy si jako anonym “mykáte ”?🙂
Šampioni dlouhé tratě
Naši první závodníci. Jak začala sezóna u vás?
U mě to teprve začne. Koncem příštího týdne začínám párovat. Je to tak akorát …..
…
Raspic:…
Krásná zvířátka. Kapráč na 4 snímku mi hoodně padl do oka…Parta žamžíků (fálků), plavých je u vás asi poměrně novější…??
Děkuji. Kapráč “486 i jeho bratr 485” jsou moji nejlepší závodníci. Letos jsem dal oba bratry do chovné voliéry. Ano, plavé holuby mám krátce a teprve zkouším. Zatím jako holoubata, super. První fotka jsou bratři 485,486.
To jsou postavy, z nich ten dlouhý let přímo vyzařuje. Šlechtění pošťáků je téměř dokonalé.
Párujeme…
Mě ti plaváci vždy zmizeli jako první …
Závody holoubat, super….. Ale obávám se vypuštění po zimě. Tak snad budou mít z p…. kliku.
Raspic:Párujeme…
Pro holubáře, jeden z vrcholů celého roku, aby odchovy se co nejvíce přiblížily k přání chovatele při sestavování párů…Při rozdělení holubů dle pohlaví přes zimu, budou vajíčka do 10 dnů. Bohužel, vypustit holuby z voliéry po zimně, přináší vždy nějaké ztráty od dravců. Ať jich (ztrát), je co nejméně, nejlépe žádné. Držím palce.
Poraďte mi jakými kroužky se označují poštovní holubi určeny na závodění?
CMSCHPH Základní dokumenty ,Závodní řád,par.5/e. V skratke, krúžky vydáva zvaz,majú označenie FCI, krajina,rok,oblast,číslo.