megi-the-pes:Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.05.2023, 07:52:02
IFAUNA KOMUNITA
balu:megi-the-pes:Odpověď na příspěvek uživatele balu z 25.05.2023, 09:56:00
zdravím Vás a vďaka za možnosť diskutovať
Megi, děkuji. Nejde to ani se zmenšenou, ani s vámi upravenou, ani s mojí upravenou. Tak nevím... zcela jistě je problém mezi klávesnicí a židlí... akorát nevím jaký.
balu:Megi, děkuji. Nejde to ani se zmenšenou, ani s vámi upravenou, ani s mojí upravenou. Tak nevím... zcela jistě je problém mezi klávesnicí a židlí... akorát nevím jaký.
Z mobilu nebo z PC?
Božeee ty poslední dvě odpovědi jsou moje.
honzapm:Jenom z historie - toto byl předchůdce iFauny. Takže přesun je zpátky, ne na nové místo. Tady to dopadlo podobně, jako nyní tam - fungoval chovzvirat léta. Pak se udělaly změny, inovace, nová grafika, tak většina odešla tam. Čili toto je její předchůdce - to pro ty z vás, kteří se tomu nevěnujete desítky let, jako my ostatní.
Já byla na iFauně jenom nějakých dvacet let a sem jsem teda nikdy nechodila.
Z PC.
Jsou tady i vtipy a předpověď počasí. To je super. Počasí já jinak nesleduju a pak čučím, že má zase mrznout atd. Nakonec to Šárka udělala dobře a bude líp.
Balu
Mně se po rozkliknutí "nahrát soubor" a kliknutí na obrázek ze souborů ukázalo také jen prázdné ořezové pole jako by se nenahrál, i tak jsem klikl na uložit a obrázek se v profilu objevil. To jste taky tak zkoušela?
Tak jsem celé přečetla ohledně profilovka a jako, že jdu na to ( popis jak to udělat jsem se snažila už včera i dnes ) no a kouknu tam obrovská fotka, nejde sní hnout, budu ji muset smazat. Nějak to tady u mě blbne na tabletu.
Prozatím děkuji budu zkoušet. Dája
Blbne mi i přidání psaného slova, ach jo....než si zase zviknu bude to chvilku trvat.
Dája
no a tady vložím fotku jak nic.
Vkládání profilovky jim nějak blbne. Tam, kde se má zobrazit nahraná fotka k oříznutí, se prostě nezobrazuje. Je to jak slepá mapa. Zmenšete a ořízněte si fotku do čtverce např. v malování a zkoušejte. Ona tam je, jenom není vidět 😎.
Tak nakonec bude v profilové jen Batuly. Když už se mi profilovka nahrála nešlo šoupat a roztahovat čtverec, jak by byl na pevno.
Dája
Na to časem příjdete, čtverec se zvětšuje taháním za pidiznačku v jeho rozích.
Proč péčkování pro palicolámání poumístěno pryč psů? Přece péčkování pro psy primárně používané😄 https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/15186-ppeckovani-pro-palicolamani/
skryje:Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 25.05.2023, 11:52:09