I když v Pardubicích už minulý týden (prý).
IFAUNA KOMUNITA
jsem se tak podívala, jaké jsou změny na ifauně, i nahlédla jsem do poradny a tam toto (jako možná to tam bylo od začátku, nevím):
"Cítíte, že máte ve výchově psa jisté mezery, nebo se chcete zodpovědně připravit na výcvik štěněte? Nenechte si motat hlavu samozvanými odborníky z řad přátel či internetových diskutérů. Zeptejte se našich kynologů s desítkami let praxe a chutí vám pomoci."
no jsem dotčena! sprosťáci jedni........😎
Jojo, to tam bylo od začátku ... vtipálci :-)
Jde videt co si tam o nas myslili a proto o tu diskuzi taky nestoji kdyz si mysli toto. Zajimalo by me za kolik to ti Svedi koupili.
Ciste prakticky, 95% diskuze na ifaune ale kdekoli jsou sracky. Sorry jako. A prohrabat se jima k reseni je nekdy opruz. Takze tak.
mastnacekk:Ciste prakticky, 95% diskuze na ifaune ale kdekoli jsou sracky. Sorry jako. A prohrabat se jima k reseni je nekdy opruz. Takze tak.
Jaci prispivatele, takove prispevky.
Je hezké že mluvíte o sobě který nepřispěl nikdy ničím přínosným 😉
Leithian:Je hezké že mluvíte o sobě který nepřispěl nikdy ničím přínosným 😉
Vy mne hcete sbalit, ze?
Potrefenej houser zagdakal? :)
chvd:Vy mne hcete sbalit, ze?
Sbalit do kufru a zahrabat na poli
Anonymní:Sbalit do kufru a zahrabat na poli
Uz te svrbi?
mastnacekk:Potrefenej houser zagdakal? :)
Ja myslel, ze mluvite, kdyz umite i psat.
chvd:Uz te svrbi?
Chvd, obávám se, že jste na špatných stránkách...
Asi jste se nějak překliknul :(..
Psychopat co vysadil medikaci
Doron:Chvd, obávám se, že jste na špatných stránkách...
Asi jste se nějak překliknul :(..
Procpak? To se preci bezne pouziva. Kdyz se nejakej keyboard hero nemuze dockat, az zas natuka nejaky zlosti na klavesnici, svrbi ho prsty. To jste nevedela?
Leithian:Psychopat co vysadil medikaci
Vzdy, kdyz ma nekdo z Vasich blizkych nejaky zdravotni problem, je dobre doporucit mu navstevu odbornika. Ale to Vy urcite vite.
Leithian:Psychopat co vysadil medikaci
Na psychopatii žádný léky nejsou , bohužel :(.
mastnacekk:Ciste prakticky, 95% diskuze na ifaune ale kdekoli jsou sracky. Sorry jako. A prohrabat se jima k reseni je nekdy opruz. Takze tak.
Pravda. Např. v sekci Drůbež byla velmi aktivním diskutérem uživatelka Kometa. Přitom žádnou drůbež nechová. Naznačil jsem, že by si neměla veřejně dělat ostudu - nepochopila a psala dál. Totální neúcta k lidem, kteří mají co říct. Někdo zadal dotaz, Kometa řešila češtinu tazatele, gramatické chyby. Teď už se Švédům nedivím, že si těmito uživateli nechtěli kazit renomé. Někdo v krizi hodí dotaz, přijde Kometa a řeší jeho češtinu, aniž by danou kategorii zvířat chovala a mohla poradit. Pak klesá hodnocení webu. Jen blázen by platil admina.
Doron:Na psychopatii žádný léky nejsou , bohužel :(.
Vazne, jo?
honzapm:Pravda. Např. v sekci Drůbež byla velmi aktivním diskutérem uživatelka Kometa. Přitom žádnou drůbež nechová. Naznačil jsem, že by si neměla veřejně dělat ostudu - nepochopila a psala dál. Totální neúcta k lidem, kteří mají co říct. Někdo zadal dotaz, Kometa řešila češtinu tazatele, gramatické chyby. Teď už se Švédům nedivím, že si těmito uživateli nechtěli kazit renomé. Někdo v krizi hodí dotaz, přijde Kometa a řeší jeho češtinu, aniž by danou kategorii zvířat chovala a mohla poradit. Pak klesá hodnocení webu. Jen blázen by platil admina.
Mi z toho vychazi, ze:
"kdo nechova drubez, nerozumi ji"
"kdo chova drubez, rozumi ji"
Tedy proc pak ale jde pro radu?