Žádnou profilovku mi to u vás neukazuje. asi už to opět stihli smazat. Moje tam zatím visí, přidáno teď. Plus v profilu si můžete přidat vlastní webovku, tak jsem si tam přidala chovzvirat.cz jsem zvědavá, kdy to smažou.
Gratuluji ke koťátkům. Já poslední dobou sbírám po zahradě ježky a odnáším tyto blechatce daleko na mez polňačky. Pojmenovávat je nehodlám. He-Kšá, She-Kšá, Kšá-Kšá.
Gratuluji ke koťátkům. Já poslední dobou sbírám po zahradě ježky a odnáším tyto blechatce daleko na mez polňačky. Pojmenovávat je nehodlám. He-Kšá, She-Kšá, Kšá-Kšá.
Já bych problém s bodlinkovým soužitím neměla, leč bohužel moje fena ježky likviduje nekompromisním zákusem. V našem případě je tedy nabrání ježoura na lopatu a deportace win-win situace.
misimisi: Pojďme pořešit palčivější téma. Zase se Evropská unie bude zabývat tzv. pozitivním seznamem zvířat. Nechci se dočkat toho, že živé zvíře uvidíme maximálně v Zoo, andulku, křečka už doma smět mít nebudeme nikdo, dokonce snad ani psa, kočku v bytě ve městě by nešlo mít. Je to úplně na hlavu postavené, to nesmí projít. Je tu na to založené i téma, ale netýká se to zdaleka jen papoušků.
Nevim, někde jsem ten seznam povolených zvířat viděla a připadalo mi, že takový ty běžně chovaný druhy tam všechny jsou. Psi a kočky samo taky. Jestli máte jiné info, tak dejte odkaz.