Taky se moc těším, až tu budeme pravidelně vídat fotky štěníka, Rezzzy 🙂. Já se na svoje štěňátko ještě načekám, tak se můžu alespoň rozplývat tady. A určitě to byl osud, když se vám u něj rozbušilo srdíčko. Ať to čekání uteče! :D
IFAUNA KOMUNITA
Mně ten účet na iFauně nejde deaktivovat, jak jste to udělali?
Ali, najedeš si do profilu a v levém sloupci jsou možnosti na editaci a odhlášení, pak informace o uživateli a pěkně dole, malinkatými písmenky, je možnost deaktivace profilu. Pod datem posledního přihlášení.
Díky, Pavli, hotovo.
Já jen znova upozorňuju, že deaktivace profilu není smazání, ten profil tam zůstává, jen není pro vás aktivní. To jen tak pro info, protože dost lidí si to plete a má dojem, že tím profil maže.
Jasně, já vím, ony ty diskuze stejně do měsíce všechny zmizí, ale figurovat můj nick tam už nemusí.
Mne prijde fajn, co vymyslely holky - zmenit si profilovku na info, ze jsme tady, a editovat sve posledni prispevky v diskuzich, ze jsme prestehovani sem.
Tak nas snadno vsichni najdou :)
Doron: Assil, a dá se ten profil tedy smazat nebo ne prosím? Jsem takový počítačový analfabet.. :(
Jedině jim napsat ať to smažou a doufat, že to udělají. Ostatně stejně to funguje i na fb.
Jinak kdo mate linkedin, muzete napsat novemu majiteli ifauny, pripadne vpravo na vyber z mnoha zaměstnanců
na fb jsem se teda ještě nekoukala, tam by to asi bylo příhodnější :D
https://se.linkedin.com/in/axel-lagercrantz-1a183218?trk=public_profile_browsemap
Sarah01:Mně ten účet na iFauně nejde deaktivovat, jak jste to udělali?
Mám takový dojem, že Megí někde žádala,ať to zatím neděláme a čekáme na povel. Bohužel nemám čas to hledat, třeba si někdo vzpomene.
Co s iFaunou? | Ostatní | Diskuze - ChovZvířat.cz (chovzvirat.cz)
Megí píše "žádná deaktivace!" :-) v 26.05.2023, 15:58:11
Dobře, oni to stejně do konce června všechno komplet zruší, tak je to asi jedno.
Ale zkuste se tam někdo mrknout, protože mně zmizely u všech profilové fotky, tak jestli to dělá jenom mně nebo všem.
Jo tak ne u všech, ale u balu a u sardullah a u mě.
mně zmizel celý poslední příspěvek z venčení - ten, kde jsem informovala o přechodu sem... taky zmizeli profilovky těch lidí, kde byl vložen kontakt na chov zvířat. Tudíž nechtějí, abychom odešli jinam a stíhají to překvapivě kontrolovat a ne že ne...
Sarah01:Jo tak ne u všech, ale u balu a u sardullah a u mě.
u více
Xerxova:mně zmizel celý poslední příspěvek z venčení - ten, kde jsem informovala o přechodu sem... taky zmizeli profilovky těch lidí, kde byl vložen kontakt na chov zvířat. Tudíž nechtějí, abychom odešli jinam a stíhají to překvapivě kontrolovat a ne že ne...
Mizí všechno, co odkazuje jinam, projít to pár dní zpět teď, když je diskuze vypnutá, určitě není nic těžkého a navíc stejně teď nemají nic na práci, nová podoba webu se určitě dělá jinde.
Xerxova:mně zmizel celý poslední příspěvek z venčení - ten, kde jsem informovala o přechodu sem... taky zmizeli profilovky těch lidí, kde byl vložen kontakt na chov zvířat. Tudíž nechtějí, abychom odešli jinam a stíhají to překvapivě kontrolovat a ne že ne...
Koukala jsem dneska rano a to to tam jeste bylo :(
Ja tu profilovku jeste mam, ale bohuzel nejsem aktivni prispevatel :/
asi každý vidí, že posledních 33 let ,se děje vše, aby pro obyčejné lidi, co si nestčili nakrást, nejedou v dogách,vlastizradách, nejsou zašiti v církevní, politické, šlechtické žumpě, nežiiví se množením, aby měli peklo na zemi, je fašistickou normou, že základní životní náklady, i násobně překračuí i násobně, žebráceké přiíjmy, že jediný zákon je DŽUNGLE, rozdíly v právech, přímech nadlidí a socek, jsou jak za faraonů.na nějaké koníčky pro otroky , není pomyšlení, jen chodit do kolbenky a zpět do 90 let a tam demokraticky zdechnout, krylova, trezorová, DEMOKRACIE,mluví za vše