IFAUNA KOMUNITA
Všechny vás zdravím,
jsem tu taky.❤️
Rapotačka:Všechny vás zdravím,
jsem tu taky.
Supéééér! 👍
To jsem moc ráda...no, a pokračujeme a na NĚ tam...víte co...zvysoka...píp! 😄
Cieniawa: Byla to jedna kobyla kdysi když jsem byla dítě. Osobně mě to štve, můj pseudonym Cstmr už pojimam jako srdcovou záležitost :D Asi se zaregistruji z druhého mailu pod svým jménem...
Jak je na tom pacient s packou?
Rapotačka:Všechny vás zdravím,
jsem tu taky.
Pozor, zobrazujete se zatím jako "neregistrovaná". Zkuste to asi znovu, ale Rapotačku dejte bez diakritiky. Já si také musela změnit Fíkovnici na Fikovnici.
Kilian: Jani ono je to jedno já to na tom mobilu vzhledem k očím mám dost složité, tak jsem ráda, že vysmolím alespoň něco....
Evi, uvidíš...já si stejně myslím, že tady administrace funguje bezvadně a že ta mobilní verze bude postupně lepší a lepší. To si sedne, uvidíš! Hlavně, že jsme stále v kontaktu!👍
Bezva nápad s tou profilovkou vedle, také změněno. 😉
Plaka:Cieniawa: Byla to jedna kobyla kdysi když jsem byla dítě. Osobně mě to štve, můj pseudonym Cstmr už pojimam jako srdcovou záležitost :D Asi se zaregistruji z druhého mailu pod svým jménem...
To se nečte dobře. :( Achjo, kdyby se aspoň povedla zjistit příčina. Palce držím dál! ❤️
Plaka:Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 27.05.2023, 18:58:46
Fikovnice:Rapotačka:Všechny vás zdravím,
jsem tu taky.
Někdy jsou to těžká rozhodnutí, co bude pro zvíře lepší. Domácí ošetření vetem nebo zvíře nechat na veterině? Někdy není o čem dumat, hospitalizaci jsem u akutního psího slinivkáře nemusela rozhodovat, kdyby tam nezůstal 3 dny, už by nebyl. Jsem moc vděčná, že ho tenkrát na klinice vytáhli hrobníkovi z lopaty.
diabetes se přece zjistí vůbec jednoduše, cukr buď zvýšený je nebo není.
Fikovnice:Plaka:Cieniawa: Byla to jedna kobyla kdysi když jsem byla dítě. Osobně mě to štve, můj pseudonym Cstmr už pojimam jako srdcovou záležitost :D Asi se zaregistruji z druhého mailu pod svým jménem...