I těm, co jenom čtou. Jsem klidný člověk, ale tohle nějak nemůžu skousnout. To jim projde tohleto? l
IFAUNA KOMUNITA
Inspektor-pisisvor: Nene, mám toho teď hodně, protože jezdí lidi za štěňátkama a pro štěňátka a už mi skončila dovolená, tak teď není moc čas. Navíc to znechucení nad tím, co předvedli na ifauně musím trochu vstřebat.
No, přesně.
Já jsem naštvaná slušně řečeno, znechucená a smutná zároveň!!!
Navíc ten nedůstojný konec s vypnutím diskuzí o měsíc dřív...no, nic. Ono se jim to vrátí, o to se nebojím!
Jimmylion:I těm, co jenom čtou. Jsem klidný člověk, ale tohle nějak nemůžu skousnout. To jim projde tohleto? l
Myslím, že ano...
Bavila jsem se o tom v reálném světě s pár lidmi a prý na to prostě právo mají. Nic nenaděláme...
Přátelé, "Rapotačka" mi odepsala...
Byla, jako my všichni, strašně špatná z konce diskuzí... Ale napsala mi, že pokud to zvládne (registraci), přijde sem za námi. Tak v to pevně doufám! 👍
Fikovnice:Přátelé, "Rapotačka" mi odepsala...
Byla, jako my všichni, strašně špatná z konce diskuzí... Ale napsala mi, že pokud to zvládne (registraci), přijde sem za námi. Tak v to pevně doufám!
Btw, psala mi i to, že jí to nenadálé utnutí diskuzí uškodilo zdravotně... Je to fakt smutné, jak s námi zametli. Absolutní neúcta a nezájem.
"Prachy, jenom prachy nečekaný, jen po nich sáhneš,
a už Tě maj..."
Sarah01: Tak koupili to, takže si s tím můžou dělat, co chtějí. Jinak pochopila jsem to tak, že při přechodu na novou platformu diskuze úplně zmizí, takže žádný archiv, nic. A taky si myslím, že i když jim mastnaček pořád píše, tak to bude mít efekt nula nula nic. Je rozhodnuto prostě.
Toho "archivu" je fakty škoda...jasně často jsme vlákno zaplevelili nějakým krafáním, ale jsou tam diskuze, které jsou opravdu přínosné...co si budem ..hlavně o tom zdraví, nemocech a myslím, že některé asi nenahraditelné.
Fikovnice:Fikovnice:Přátelé, "Rapotačka" mi odepsala...
Byla, jako my všichni, strašně špatná z konce diskuzí... Ale napsala mi, že pokud to zvládne (registraci), přijde sem za námi. Tak v to pevně doufám!
Sardullah:Sarah01: Tak koupili to, takže si s tím můžou dělat, co chtějí. Jinak pochopila jsem to tak, že při přechodu na novou platformu diskuze úplně zmizí, takže žádný archiv, nic. A taky si myslím, že i když jim mastnaček pořád píše, tak to bude mít efekt nula nula nic. Je rozhodnuto prostě.
Sardullah:Fikovnice:Fikovnice:Přátelé, "Rapotačka" mi odepsala...
Fikovnice:Fikovnice:Přátelé, "Rapotačka" mi odepsala...
Evi, protože jsi stále vedená jako "neregistrovaná". Nevím proč...
acher:Fikovnice:Fikovnice:Přátelé, "Rapotačka" mi odepsala...
bambule: Všechno zlé je k něčemu dobré.... Jen si vemte, že veskrze anonymní uživatele se dokázali během 48 hodin hromadně přesunout, dokázali kontaktovat uživatele napříč kategoriemi. Nejsme jenom lidé, kteří nad tím vším mávnout rukou, jsme skutečná komunita, která chce to hezké zachovat a pokračovat v tom. Chceme být spolu v kontaktu, radit si, sdílet dobré i to zlé. Na ifauna jsem moc nepřispívala, ale až tady mi došlo jak ráda si pročítam diskuze a jak mi na tom záleží.
Víte, ifauňáci mi několikrát pomohli i fakticky - prostě v reálném životě. Já bez těch lidí jednoduše nemůžu být!
O to víc si vážím zdejších adminů a stálých lidí, že nás přijali a že se zvládá navíc takový nápor nových lidí!
Kilian: ....ale i nejsem mi přišlo, že už jsem registrovaná, tak nevím....
Já Ti bohužel neumím poradit/pomoct. Napiš to do vlákna administraci...nebo jestli se najde někdo tady, kdo poradí, pomůže. Ty asi chodíš z mobilu, že? Já z NTB.