IFAUNA KOMUNITA
Ještě mě tak napadlo, že jsme sem vlítli jako velká voda, tak bych chtěla pozdravit zdejší komunitu...jestli teda tady nějaká je...a nebo minimálně jednotlivce, co jsou zde zaregistrovaní...
Ahojky lidi... 🙂
Killián: ..tak mi to neustále píše, že uživatelské jméno obsahuje nepovolené znaky, tak já nevím co je na Killián špatně
Můžete napsat adminům do vlákna u okrasného ptactva. Občas tady něco blbne, ale přinejmenším všechny mé požadavky poměrně rychle vyřešili. 👍
Killián: ..tak mi to neustále píše, že uživatelské jméno obsahuje nepovolené znaky, tak já nevím co je na Killián špatně
Zřejmě dělá problém to dlouhé á, tedy čárka nad a.
balu:Killián: ..tak mi to neustále píše, že uživatelské jméno obsahuje nepovolené znaky, tak já nevím co je na Killián špatně
Tak jsem si změnila na ifauně fotku, dala jsem tam tuto...
balu:Tak jsem si změnila na ifauně fotku, dala jsem tam tuto...
- ');" onmouseout="UnTip();" height="60">
Dobrý nápad!
Kilian: ....tak jsem zaregistrována....šlo to bez čárek.....tak už je Keliš zase mezi vámi...no bude to pro mě dost snížené na mobilu, vzhledem k velikosti diskuze a mé slepotě...fotku mi časem snad nahraje dcera
Admini pry uz pracuji na mobilni verzi :)
- ');\' onmouseout=\'UnTip();\'>
Super napad!
Dovolila jsem si udelat obrazek pro kohokoli, kdo by si ho chtel na iFaune tez zmenit :)
Vypada to pak takto:
- ');" onmouseout="UnTip();">
Změnila jsem si profilovku též....dobrý nápad...snad to tam nějakou dobu vydrží...
Kilian: ....tak jsem zaregistrována....šlo to bez čárek.....tak už je Keliš zase mezi vámi...no bude to pro mě dost snížené na mobilu, vzhledem k velikosti diskuze a mé slepotě...fotku mi časem snad nahraje dcera
Kilian alias ChameleonHugo? Abych se zorientovala.
Cieniawa: Já se Teda hlásím taky, bývalá Cstmr. Ono jméno sice volné bylo, ale jsem tu z nějakého důvodu zaregistrována už od svých dětských let a bohužel změnit jméno nejde...
Cienawa nevadí. Je to něco jako stín? Stmívání?
Mobilní verze je teď pro nás jednou z priorit, chvíli to vydržte.