Zkouším, jestli jsem to zvládla...
IFAUNA KOMUNITA
Terven:Zkouším, jestli jsem to zvládla...
Tss. Paráda 🙂 to my tady 20 hodin bojujeme s obrázky a Vy takhle 🙂
megi-the-pes:Terven:Zkouším, jestli jsem to zvládla...
teď nevím - odetta dorazila?
hmn:teď nevím - odetta dorazila?
Nevšimla jsem si, ale dala jsem jí echo, o přesunu bude vědět.
Tak jsem po dvou dnech koukla na faunu a měla jsem ŠOK, co se to děje. CHtěla jsem něco napsat, ale lidi, ono už to nejde. Nový příspěvek už nenapíšete. Je to strašná škoda, i když jsem moc nepřispívala, spíš četla, fauna mi moc dala. Lidi tam byli moc fajn, vždycky dobře poradili, zvlášť příspěvků některých si moc cením a klobouk dolú smekám. Tak, snad se tady taky nějak domluvíme a myslím si, že tímto, co fauna udělala, navždy zhasla její hvězda a stejně skončí. Je mi to moc líto
Bože! Ty lajky na zprávy tu fakt chybí 😢
Nemel a koukej se přesunout..
Tak to mi dneska na Fauně napsala Sardullah. Já tam píši srdceryvný příspěvek a ona na mě takhle 😄
Tak mě napadá, že lupus se na podzim po návratu ze Šumavy bude divit.
Trickyvoo:Nemel a koukej se přesunout..
Tak to mi dneska na Fauně napsala Sardullah. Já tam píši srdceryvný příspěvek a ona na mě takhle
Srdceryvný příspěvky můžeš napsat tady...na fauně už to stejně vypnuli. Tady si společně můžeme poplakat na rameni a jede se dál. A na druhou stranu...čím byla fauna pro nás tak vyjímečná...proč jsme tam chodili?? Tu vyjímečnost vytvořila ta komunita, co tam byla...ty lidi, co tam chodili diskutovat. A já doufám, že se alespoň skalní jádro stihlo přesunout.
Takže vítej 😉
Hele nezkoušel někdo Lupusovi napsat na faunu SZ??...myslím, ýe i teď občas hlásil, co potkal za vyjímečného opeřence, tak třeba .....SZ zatím fungují...
Sardullah:Hele nezkoušel někdo Lupusovi napsat na faunu SZ??...myslím, ýe i teď občas hlásil, co potkal za vyjímečného opeřence, tak třeba .....SZ zatím fungují...
teď jsem mu napsala SZ na ifauně
tak uvidíme.....
a moc díky za palečky, zase mohu mlčky souhlasit a ochkat...🙂👍
Terven:megi-the-pes:Terven:Zkouším, jestli jsem to zvládla...
Transformace dokončena 🙂 Přeji pěkný den všem