a nenajde se nějaký psavec, který by sesmolil článek na novinky, blesk či jiný hodně čtený web s tím, jak roky zkušeností a znalostí... mizí?? To by je mohlo zajímat, je to dost "skandální"... A když by se tam zmínil tento chov zvířat jako pokus o kontiinuitu...
Ja osobne nadeji neztracim. jeden odchod jsem si prosel, presne v tomhle duchu. Co potom zustalo? Sekce ovce a kozy na iFaune v troskach a jedno sice pekne, pratelske forum, ale s hrstkou lidi. Obsah, obsah, obsah. A jak uz jsem dneska nekde psal, ja nebudu tvorit novej, ale ten starej byl k nezaplaceni. U me osobne jsem se dost realizoval ve strihani rucnima nuzkama ( ovce, lamy, cokoli ). Na ifaune jsou i dva clanky. Az to zmizi, zmizi to z internetu uplne. Svoje stranky jsem zrusil. Cpat to sem nebudu.
Kéž by to tu mělo nějakou obr kapacitu a šlo by ty diskuze přesunout z IF sem.
Ale to jsem asi úplně bláhová, že jo?
Při registraci kamkoli souhlasíte s řadou podmínek - v podstatě podepisujete smlouvu. Že lidi nečtou smlouvy, natož aby četli podmínky pro registraci, je věc sama o sobě, ale všechno to, co byste ráda zálohovala, je jejich. I kdybyste to všechno napsala sama, tím, že to vezmete tak, jak to tam leží a běží a frknete někam jinam, tak jste to ukradla.
Není to jejich výhradně. Kdyby ano, museli by s každým podepsat písemnou smlouvu. A čím víc toho dáváte veřejně sem, tím hůř. Nemohli byste třeba chvíli mluvit o psech?
Ahoj :).
Ty jo, pro mě je to tady na mobilu nějak nepřehledný a nevýrazný písmena, na to nevidím :)).
A registrovat se taky zatím neumím, holt expert :)!
Doron: Ahoj :).
Ty jo, pro mě je to tady na mobilu nějak nepřehledný a nevýrazný písmena, na to nevidím :)).
A registrovat se taky zatím neumím, holt expert :)!