Honziku, opet "bojujesj" na novem miste a jakmile ifauna zaveli, tak zmizis? Mel bys napnout svaly a komunikovat s ifaunou.
IFAUNA KOMUNITA
☮ Klávesami win + tečka mi jdou vložit některé smajly, některé ne.
megi-the-pes:☮ Klávesami win + tečka mi jdou vložit některé smajly, některé ne.
Megi, zdravím.
Jsem na tom jako hmn_, taky bych chtěla nějaké diskuze. Na zálohování pracuje asi Varaxi (?). Co Vy byste uměla stáhnout a uložit, prosím?
Vahine: Megi, jste hodná, ale toho by bylo..těch cenných nenahraditelných rad v diskuzích!! Ach jo...
Přesně, jde o ty diskuze...
Co mám info, pracuje na tom Varaxi, tak snad...
mastnacekk:Honziku, opet "bojujesj" na novem miste a jakmile ifauna zaveli, tak zmizis? Mel bys napnout svaly a komunikovat s ifaunou.
Myslíte, že by to mělo nějaký efekt? Vždyť se na nás zvysoka...vy...kašlali.
Já co umím... 😄 pošlu vám tajné zprávy!
Zkouším, jestli budu mít i nadále co číst, tedy jestli jsem se přihlásila.
aldamax = aldie
Jsem tu a dokonce mam nick i bez dvojky. :)
a nenajde se nějaký psavec, který by sesmolil článek na novinky, blesk či jiný hodně čtený web s tím, jak roky zkušeností a znalostí... mizí?? To by je mohlo zajímat, je to dost "skandální"... A když by se tam zmínil tento chov zvířat jako pokus o kontiinuitu...
Xerxova:a nenajde se nějaký psavec, který by sesmolil článek na novinky, blesk či jiný hodně čtený web s tím, jak roky zkušeností a znalostí... mizí?? To by je mohlo zajímat, je to dost "skandální"... A když by se tam zmínil tento chov zvířat jako pokus o kontiinuitu...
že by si toho všimlo víc lidí, hlavně těch, co na ifauně nejsou pečení vaření...
megi-the-pes:Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 26.05.2023, 11:58:04
Megi, napsala jsem Vám SZ, prosím, dorazila?
Xerxova:a nenajde se nějaký psavec, který by sesmolil článek na novinky, blesk či jiný hodně čtený web s tím, jak roky zkušeností a znalostí... mizí?? To by je mohlo zajímat, je to dost "skandální"... A když by se tam zmínil tento chov zvířat jako pokus o kontiinuitu...
Hmm, dobrý nápad...
👍👍👍
Na jednu stranu mi taky přijde, ale obávám se, že se to týká peněz někoho jiného, takže to nevzbudí takový poprask... a za druhé negativní reklama je taky reklama...
megi-the-pes:Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 26.05.2023, 11:58:04
Lily:Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 26.05.2023, 12:18:52
Fikovnice:Lily:Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 26.05.2023, 12:18:52
Ale to jsou drobnosti, to se vychytá...
Mě trápí i to, že jsme teď tak nějak rozdělení, část je na FB (já také) a vyhovuje jim to tam... Myslím, že já budu nakonec asi raději tady!👍
A samozřejmě mě trápí, pokud by se ztratily diskuze (hlavně Psí), i SZ mám na IF bambilión...