🙂🙂🙂
hele zde jsou samí divní smajlíci😲
Ahhoj ifauno! :D
Přesun zahájen
Impactová is híííííír! ❤️
🙂🙂🙂
hele zde jsou samí divní smajlíci😲
Ty jsou starý jak internet sám. 😄
Zdravím iFauňáky.
Zjišťuji, jak to tu funguje, a koukám, že největší rozdíl je, že se tu nedají dávat lajky. :D
Pro případ, že je toto fórum určeno jen pro chovatele, oficiálně prohlašuji, že chovám žižaly ve vermikompostéru.
Zatím se mějte hezky,
Varaxi
Blinkající smajl tu nejni. A ten by se občas fest hodil.
A velký rozdíl je ten, že svůj příspěvek kdykoliv zpětně můžete zeditovat. Což je na prdlačku, žeáno.
To je dost vtipný jestli se dá upravovat neomezeně.
Já vůbec nevidím možnost k editaci. Asi záleží - buďto na přihlášení, nebo na stupni inteligence. :D
Edit:
Jako tento editovat můžu, ale předchozí nee.
Vypadá to na nějaké časové omezení možnosti editace. Už mi taky zmizela ikona, ale byla i u předchozího. Už nejni nikde.
Jo, tak to je dobře. (Ale nejde zrušit příspěvek, pokud dobře vidím)
A nedává mi to tu očičko, jako že přibyl příspěvek v tématu, které jsem navštívila.
Tak jsem to vykoumesila. Možnost editace je 15 minut. Ano, jsem cvok a stopla jsem si to 😛
Asi nejvíc mi tu chybí ty palečky hóre. Ty jsem hojně využívala, bylo to rychlé a jednoduché vyjádření souhlasu s příspěvkem.
Pokud to půjde,přidávám se.
Tak koneckonců edit šel chvíli i na ifauně a je dobře, že to není neomezeně. Díky za stop! 😉
Každopádně palce chybí aj mě!
Jsou to opravdu ydyoti na té iFauně. Tak napřed nám vyšperkují diskuzi prakticky na přání a pak to novej pán jelimán celý smaže. Hnus!
Nenapíšeme petici?
Vahine: Přidávám se...
👍
Dobrý den,
už jsu tu.