Co to jeeeee 🤪😜😲
Koza rohy
Boze. Nikdy jsem to nevidela. Jedine, co me napada je, ze strkala hlavu skrz ty velke oka plotu a aby to nedelala (nenicila plot nebo si neublizila) dostala toto, aby se do nich ,,nevlezla,,. Jinac tedy opravdu nevim:/ chudak.
Ola:Boze. Nikdy jsem to nevidela. Jedine, co me napada je, ze strkala hlavu skrz ty velke oka plotu a aby to nedelala (nenicila plot nebo si neublizila) dostala toto, aby se do nich ,,nevlezla,,. Jinac tedy opravdu nevim:/ chudak.
Proč chudák?
Přijde mi to opravdu jako prevence. Aby neprostrčila hlavu plotem, kterou by pak nedokázala vytáhnout. Nebo dokázala, ale za cenu zranění.
Ola:Boze. Nikdy jsem to nevidela. Jedine, co me napada je, ze strkala hlavu skrz ty velke oka plotu a aby to nedelala (nenicila plot nebo si neublizila) dostala toto, aby se do nich ,,nevlezla,,. Jinac tedy opravdu nevim:/ chudak.
Tak to jsem take nikdy neviděla..ale je možné, že chovatelé msji špatnou zkušenost, když se adi koza zamotala rohama do drátů a možná se oběsila.. zpanikaří a neštěstí se stalo🤔..my máme také “ovčí pletivo”,ale kozy bez rohů,tak se to stat nemůže..ale ty kozy..vždycky ta nejlepší tráva je za plotem 😀