Dobry den. Toto se objevilo u naši kočky..nevíte co to je?
Fleky na kočce
Anonymní:Dobry den. Toto se objevilo u naši kočky..nevíte co to je?
- ');" onmouseout="UnTip();">
Svrab? Infekce?
kometa:Svrab? Infekce?
To na svrab nevypadá, teda dle mě.
Přijde mi jako by to byly nějaké nádorky.
Ano, při velkém zvětšení mi to taky tak přišlo, i když při normálním prvním pohledu jsem si řekla, že se někde porvala a zanítilo se to.
Zadavatelko, jsou to jen fleky, nebo je to vystouplé? Jelikož to nevidím na vlastní voko, netroufnu si říct. S tímto bych asi na veterinu jela. A to se objevilo náhle, nebo to několik dní, týdnů roste?
lesnizinka:Ano, při velkém zvětšení mi to taky tak přišlo, i když při normálním prvním pohledu jsem si řekla, že se někde porvala a zanítilo se to.
Zadavatelko, jsou to jen fleky, nebo je to vystouplé? Jelikož to nevidím na vlastní voko, netroufnu si říct. S tímto bych asi na veterinu jela. A to se objevilo náhle, nebo to několik dní, týdnů roste?
No, všechny reagujeme na 2 roky starý příspěvek, takže se odpovědi asi nedočkáme.
Prej objevilo. To bylo třeba kousnutí, takové dvě rány vedle sebe, vybodli se na kočku. Jak se to jmenuje, když rána… granulace? Hypergranulace. Jedno je díra se zánětem a druhé vysoké. Kočka to furt drbe, ale možná přestala, když už bolestí umírala. No prostě mělo to být čištěné a otevřené…
Jako tohle se stane i z blbé blechy, ale normální člověk to řeší hned a nelže, že “se to objevilo”.
Ha, vůbec mě nenapadlo kouknout, na stáří příspěvku😇
lesnizinka:Ha, vůbec mě nenapadlo kouknout, na stáří příspěvku😇
To se mi taky stává.
hele tak když už tady věštíme tak je to eofinofilní granulom, tyhle věci opravdu vyskočí ze dne na den a takhle hlava a krk je typické místo.
A to žluté v tom napravo je přes noc?
hele nevím, jestli přes noc, nikdy jsem to neměřila s budíkem, ale prostě rychle
a stejně rychle to umí zmizet, prostě ten časový údaj jsou dny a hodiny, ne hodiny a týdny