Ahoj, hodlám si nově pořizovat andulku. Je to pro mě něco nového, tak se mám ještě co učit. Chtěl jsem se zeptat, jestli mám používat Acidomid nebo je to zbytečné ? Popřípadě, jestli ho mám používat neustále. Další věc je vaječná směs, myslíte, že je lepší si ji míchat nebo kupovat už připravenou ? Slyšel jsem, že andulky trpí na nedostatek jodu, je potřeba kupovat nějaké doplňkové krmivo, které jod obsahuje (například: Vitakraft Rapid Perlen jod - andulka 20) nebo ho můžu andulce dopřát jinak ? Dokázal by mi někdo doporučit nějaké pamlsky, které jsou zdravé a nejlépe lepené medem ? Dost se bojím, že andulka bude obézní, ale doufám, že jí dopřeji dostatek pohybu a problémy nebudou. Jestli jsem pochopil správně, tak andulka potřebuje krmivo 24/7 a potravu měnit pouze, až budou vyžďobané všechny semínka ? Nevím, jaké krmítko by bylo nejlepší, mám: https://www.zverokruh-shop.cz/ptaci/napajecky-misky-krmitka/krmitko-ptak-plast-na-klec-duvo-8x45x65cm/zbozi/zb003633 , protože bylo už na kleci. Není pro andulku moc hluboké nebo nějak nedostačující ? Dost věcí jsem zjistil z internetu, ale nějaké věci jsem bohužel nenašel, tak se pro jistotu ptám, abych dopřál andulce to nejlepší. Děkuji za pochopení, Sm0k3e