Ahojky, hledám nějakého psího partnera k naší fence Arnie. Chěli bysme štěňátka. Jsou jí přibližně 3roky.Je to náš miláček. Prosím vás ozvěte se mi na email nebo na icq.
Děkuji Tereza
to snad neni mozne co jste to napsala mam sama labradora a to bych mohla napsat i ja o vas taky nemate pp a urcite mate deti ne.podivej se kolem sebe vude jsou deti bez domova a taky jejich rodice nepremysli ale kdyz necha fenku jednou mit stenata a pak ji uz neda alespon pro jeji zdravy blbce zes to vubec napsala desny clovek to mas napsat lidem co si poridi psa a pak ho tyraji a davaji do utulku a nebo zabijou jen proto ze jim uz prekazeji
Zuzano tvá uvaha není moc dobrá. Měla jsem na bezpapírové feně kokra šest holčiček a vůbec jsem si nepřipadla, že mám ořechy když jsem měla tátu krásného kokra taky bez papírů. Byli to jenom bez papíráci a měli se celý život dobře s majiteli jsem byla v kontaktu. Teď máme taky RR bez papírů a není ji to na škodu. Ale paní Tereza nenapsala jestli mají papíry a vy jí hned napadáte, to se přeci nedělá.
To snad není pravda......urážet psa jak vypadá? Proč by pes bez PP neměl nárok na štěňata jako? Znám tolik lidí, kteří touží mít psa pro radost, pohyb apod. a nepotřebují k tomu papíry.
mam taky bez papirovou labradorku a vypada lip nez kdejakej papirovej labros a nedala bych ji ani za nic a krom toho je lepsi mit voriska nez psa ktery bude mit mozna displazii kycelnich kloubu jen diky tomu ze je preslechtenej.ale jinak nemam nic proti papirovejm.