Určení pohlaví pomocí prstenu
Prot to je blbost! Když se nemáte zájem účastnit diskuse a jen urážet techniku, která je pro některé z nás úspěšná aspoň z 50% tak rači ´´držte klávesnici´´ a nepřispívejte!!! Netradiční formy léčby taky někdo považuje za šarlatánství a někdo ne. Klidně si jinde piště že tomu nevěříte, ale tady si píšeme postřehy ti co toto využíváme nebo máme zájem něco zkusit.
PROSÍM ADMIN TÝM, JESTLI BY NEBYLO MOŽNO ZAKÁZAT PŘISPÍVAT BEZEJMENNÝM PRÁVĚ PRO PODOBNÉ PŘÍPADY, KDY NEMOHU ODLIŠIT JEDNOHO NEREG. OD DRUHÉHO A NEMOHL JSEM JE ODLIŠIT V TEXTU. A možná by ty některé CHYTRÁKY nebavilo vkládat takové blbiny ,kdyby ještě museli vypisovat jméno... Děkuji (nepsal jsem rovnou zákaz psát nereg. protože zde jsou i velmi dobří přispěvatelé kteří jsou neregostrovaní a publikují jen pod nickem ;-)
Pro neregistr.:pokud tě toto téma nezajímá, tak ho nečti a nepřispívej.Nás to zajímá a tak o tom debatujeme.A aspon když už něco kritizuješ se podepiš;).
A pro mah:Přístě si takových to urípacnů nevšímej a debatuj vesele dál.Kdyžtak požádej admini at to smažou a víc se nevjadřuj je to zbytečné.Debatova s tím kdo se ani nepodepíše pod svůj výtvor je pod úrovní.
JInak k tématu.Eozhodě to vyzkouším až budu u chytání ptáků abych je zbytečně nestresoval.JInak by mě zajímalo jestli ste je třeba i kvůli tomuto schválně chytali?A jeslti ano, pozorovali jste na papouškách nějaký dopad po tomto chytání?
V každém případě je to metoda nevědecká, procento úspěšnosti záleží více méně na člověku, který drží nit, na jeho vnímavosti.Vše, co nejde regulérně změřit a zvážit nebo jinak poměřit a prokazatelně určit, bude zpochybňováno a napadáno / některými lidmi /. Určujícím stupněm důvěry v tuto metodu je množství chovatelů, kteří se obrácejí na veterinární laboratoře s problémem určení pohlaví, ať už se jedná o klasickou endoskopii či DNA.Mi osobně z toho všeho tedy vyplývá / i když tuto metodu "kyvadélka" neodsuzuji /, že chovatelé chtějí mít" něco na papíru", něco hmotnějšího než jen prohlášení z něčích úst, že se jedná o samce či samici.Ale to je dáno dobou, a stále to bude diskutováno a zvažováno pro a proti.
pak jsem toto co jsem dělal popsal dědovi a vzalii jsme z klece kterou má doma pár kakariků a vzal jsem samce a zase výkyvy do strany a pak samici a zase kolečko tado metoda se mi zdá celkem dobrá ale pořádně uvidím až jestli ta lutino andulka bude samice