Jak starý je váš pes? a byl jste s ním u veterináře?
Ahoj, prosím potřeboval bych poradit konzervy a granule, které mají opravdu kvalitní složení, máme doma staršího psa, který má už opravdu špatné zažívání...
Ahoj, prosím potřeboval bych poradit konzervy a granule, které mají opravdu kvalitní složení, máme doma staršího psa, který má už opravdu špatné zažívání...
Jak starý je váš pes? a byl jste s ním u veterináře?
Byl jsem s ní u veterináře, pes má 8 let, veterinář nám doporučil kupovat kvalitní granule a konzervy.
konzervy psovi vůbec nedávám, vždy se z nich poblije, tak mu dávám pouze granule, konkrétně Brit Fresh a s těmito problém nikdy neměl
Tak díky za radu, díval jsem se, že dělají granule z různých příchutí, a navíc obsahují víc než půl pytle masa, co je pro mne velice důležité tak neobsahují lepek, ani sóju.
Také s nimi krmíme :)
Zkusila jsem dát též ty filetky naší čičině a je po nich teda jak divá. Dokonce mi přijde, že po nich je taková víc fit, živější. Po kastraci se trošku zatučnila a jen polehávala a teď za ten týden je jako dřív a i trošku zplaskla - i když to mi možná jen tak přijde :)
Pro staršího psa doporučuji kanadskou Acanu s 65% masa, bez obilovin, bez lepku, bez soji https://www.aaagranule.cz/granule-pro-psy/acana-dog-senior-heritage-11-4-kg/