My kupujeme pro naše kočičáky jedině pamlsky Carnilove, našem kočkám velice chutnají, a navíc obsahují všechny důležité živiny.
Dobrý den, kupujete pro svoji kočku pamlsky? můžete mi poradit, které ji nejvíce chutnají?
Dobrý den, kupujete pro svoji kočku pamlsky? můžete mi poradit, které ji nejvíce chutnají?
My kupujeme pro naše kočičáky jedině pamlsky Carnilove, našem kočkám velice chutnají, a navíc obsahují všechny důležité živiny.
ahoj, my dáváme našim kočičkám filetky od Britu https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/kocky/193315-brit-premium-cat-pouch-with-salmon-fillets-in-gravy-for-sterilised-cats jsou vhodný pro kočičky po kastraci a naší moc sedí. Je to 74% rybí maso a plno vitamínů. Strašně jí chutnají, má to snad samo o sobě jako pamlsek :) Ale když jí chci dát něco navíc, tak od Britu miluje ty sýrový polštářky Care Cat Snack Truffles Cheese
Moje kočky moc pamlsky nemusí, ani levné granulové, ani ty dražší sušené... jediné co do nich občas dostanu jsou vet.pamlsky na zoubky, kupuju na eshopu chlupáči. Jinak jim s ničím moc radost neudělám. :D
U nás letí nejvíc BritCare.