Ahoj všem pejskařům, chtěla bych se zeptat, co vaši pejsci a kloubní výživa? Co jsem se tak dívala, tak na trhu je toho opravdu hodně, ale která ta výživa je nejlepší a nejúčinnější, to je otázka. Sama jsem žádnou našemu psovi zatím nekupovala, ale vet nám doporučovat Canvit chondro, tak bych se ráda poptala na účinky, jelikož mi to přijde i za fajn cenu.
My kupujeme právě zmiňovaný Canvit - konkrétně ten druh Maxi a pro mě už určitě část stravy, kterou si teď nedovedu představit pesanovi nedávat… Mám normálně i pocit, že mu ty tablety často chutnaj víc než granule :D :D mají příchuť jater, tak to bude asi tím, každopádně když jsme s nimi začínali, tak to pro mě bylo takový velký (ale milý) překvapení.
Zdravím, já sice canvitem osobní zkušenost nemám, obecně bych ale řekla, že minimálně co se složení týče, patří mezi ty kvalitnější… plánuji vyzkoušet :-)
Zdravím, kolik tak stojí ten Canvit? Myslíte že to pejskům opravdu pomáhá? Zpozorovali jste nějakou změnu? Máme postaršího pejska a zvažujeme s manželem že něco takového taky koupíme.
Odpověď na příspěvek uživatele Jajina29 z 20.12.2018, 18:28:55
https://www.horsecare.cz/vitaminy-pro-psy/canvit-chondro/ Tady mrkněte na ceny, zrovna včera jsem to hledala, taky zvažuju koupi. Zatím jsem ale slyšela samou chválu, nejen na internetu, ale také od známých.