Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 06.10.2023, 09:51:13
Na pamlsky tohoto typu vkládám do pamlskovníku plastový kelímek. Obyčejný kempingový pohárek. Dobře se to z toho bere, dobře se to myje. A pokud nechcete, aby se to z toho při náklonu sypalo, pak přes to lze natáhnout pružnou gumovou rukavici a proříznout.
Díky, Jani, kouknu na to a nadělím si na Vánoce. Já všude tahám s sebou batoh, ale tam se toho moc nevejde.
Tak batoh člověk potřebuje, voda,zvěř atd. Ale co chce mít u sebe,na to je to fajn Já tedy nemám vestu,ale ten kilt je super. Já furt měla pocit,že nic takovýho nepotřebuju, a pořídla ho jen kvůli mastným kapsám od pamlsků, ale teď ho tahám všude. Pamlsky,míček (já s ním odměňuju), vodítko, vypoušťák,případně dummy….nosím ho i na procházky, a to už nemusím brát nic jinýho nikdy - odměny,vodítka,mobil,klíče od auta,řidičák, cigára, když rostly houby,tak i tašku a nůž,všechno se tam vešlo😀
mám Laru černomodrou, ta má zátěr, je s kapucí, dobrá do chladnějšího počasí a pak mám Safety černou, ta je bez zátěru, na léto lepší. Ty kapsy jsou právě super na výcvik a rychlou odměnu. No a bundu mám od oděvy Hotový z Jemnice, jednu s tenkou podšívkou, ta je na teď, no a má mi přijít s teplou podšívkou do chladnějšího počasí. Stránka Hotový se mi nepodařila načíst. Když si zadáte oděvy hotový, tak vám to vyskočí. Bunda od nich je fajn, na požádání mi zkrátili i rukávy, mám krátké ruce. Od Ščučky jsem bundu vracela, protože to byl softshel a v tom se já potím, ještě k tomu byla nešťastně blbě všitá guma vzadu v pase a dělalo mi to na zádech hrb. Tyhle vesty a bundu nosím když jdu se psem cvičit, na prochajdu, na cvičák, jinak, když jedem třeba na výlet, oblíkám normální hadry.
mám Laru černomodrou, ta má zátěr, je s kapucí, dobrá do chladnějšího počasí a pak mám Safety černou, ta je bez zátěru, na léto lepší. Ty kapsy jsou právě super na výcvik a rychlou odměnu. No a bundu mám od oděvy Hotový z Jemnice, jednu s tenkou podšívkou, ta je na teď, no a má mi přijít s teplou podšívkou do chladnějšího počasí. Stránka Hotový se mi nepodařila načíst. Když si zadáte oděvy hotový, tak vám to vyskočí. Bunda od nich je fajn, na požádání mi zkrátili i rukávy, mám krátké ruce. Od Ščučky jsem bundu vracela, protože to byl softshel a v tom se já potím, ještě k tomu byla nešťastně blbě všitá guma vzadu v pase a dělalo mi to na zádech hrb. Tyhle vesty a bundu nosím když jdu se psem cvičit, na prochajdu, na cvičák, jinak, když jedem třeba na výlet, oblíkám normální hadry.
Díky, vypadají dobře, určitě vyberu. Mně už kdysi kamarádka dávala tip na Gappay, ale tam mně ty ceny přijdou dost vysoký.