Já jo! Čekám, kdo dá nejvišší nabýtku.
daruji krásného psa
Dnes jsem četla na vlastní oči: Marian Lakatos Dobrý den prosím otkut stě a kolik chcete?
Je to ze skupiny Darují stěně do Dobrý Rukou a jiné mláďat a Tam si počtete.
Tak aj název skupiny je blbě, co už. 😀
megi-the-pes:Tak aj název skupiny je blbě, co už. 😀
Prý je admin cizinec. Ale jo, je to strašný, nikdo to ani nemoderuje a nic.
Kdyz koukam na ten zajem, asi bude drazba 😀
Prosymvas, kdy zacne ta dlazba? Kolik bude nejmenci pryhození?
Pes měl bít zdarma chtěla sem ho pro holki tohle není jednání uš nemám zájem!
Příště nepište že daruji pejska když chcete jen ryzovat prachi !!!
Ma ryzovar ta paňy? K tomu psu?
😂😂😂
Zrzavci:Ma ryzovar ta paňy? K tomu psu?
Vi se naučte psát a cist mě šlo hlavně o pejskaaby měl dobrí život ne o peníze!!!!!!
Jestli my ho pani slíbila tak se to má dodržet protože u vás máte tak leda pomocnou školu a umím si představit ty podmýnky pro pejska!!!!!!!!!
A nezapomýnejte že pes je zive zvíře laskavě!!!!!!!
Maucta!!!!!!
Teda holky…vám ta konverzace jde👍…mi neříkejte, že v tom nemáte prakci 😂
Delate tu chitrolina a sama mate s pravopysem maslo na hlavje! Buťte sticha laskavje.
Lidem, co neumi psat bich nesvjerila ani plisaka.
zbohem vy maucto!
Bože to je strašný! Ešivá to někdy někdo najde, řekne si, že jak jsem mohla někdy něco napsat doopravdy 😀 😀 😀 😀
Damy, smekam!
🤣
Fór by teprvá byl, kdyby se na to někdo přichytil doopravdy 😀 😀 😀 . pak už bych asi zaplakala 😀
Zrzavci:Fór by teprvá byl, kdyby se na to někdo přichytil doopravdy 😀 😀 😀 . pak už bych asi zaplakala 😀
Konečně chápeme,jak težkou práci ta Megí má 🤣.
Útulek AniDef Žim, znáte někdo?
Trickyvoo:Konečně chápeme,jak težkou práci ta Megí má 🤣.
🤣😂🤣
pomooooooooooooooooooooooooooooooooooct!!
Myslím, že Odetta je měla mezi svými oblíbenými? Ale nevím to přesně. Pokud to tak bylo, tak bych očekávala, že ta si věci prověřovala a nesáhne vedle.
Zrzavci:Myslím, že Odetta je měla mezi svými oblíbenými? Ale nevím to přesně. Pokud to tak bylo, tak bych očekávala, že ta si věci prověřovala a nesáhne vedle.
Nějaká jejich dobrovolnice rozflákala auto a nemají čím vozit zvířata na veterinu, havarijko neměli, mají sbírku na auto. Tak jen sonduju, jestli příspěvek poslat či nikoliv.